Pompej Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Więc tak, mam ECS K7S5A i jakieś ddr noname. Wszystko było dobrze do wczoraj, właczam kompa i nic, nie włacza się. Sprawdzilem wszystko i dopiero przełorzenie pamięci z jednego slotu do drugiego dało efekt w postaci włączenia kompa, ale teraz się resetuje, czasami w czasie działania windy (nie dłużej niż 5min.) albo nawet w czasie ładowania. Włorzyłem stare sdr i spoko działa. Na ddr w memtest po 20% testu mam 261 błędów 8O a na sdr żadnego i jeszcze sdr dość dobrze siedzą w swoich slotach a ddr na jednym slocie są bardzo luźne, a na drugim komp się nie uruchamia mimo wyczyszczenia. Więc jest to wina płyty czy pamięci bo nie mam pojęcia, aha wszystko na gwarancji tylko kupione w różnych sklepach. z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 no najprawdopodobniej to wina pamieci. wez poprostu im pokarz ze sa problemy i ci na nowe ddr'ki wymienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Od dłuższego czasu chciałem kupić pamięci, wsadziłem używane od kumpla i miałem ciągłe wiechy przy ładowaniu, czego niestety nawet XP nie przeżył... :( To napewno wina pamięci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 czyli to że na jednym slocie nie działają to też ich wina bo trochę mnie to niepokoi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 nikt nic więcej nie wie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...