mateo1977 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 panowie zalozylem se wlasnej roboty radiatorki na pamieci karty graficznej ale !!! przy ostatnim podejsciu zeslizgnol mi sie radiatorek i upieprzyl te nóżki od pamieci jak moglem wyczyscilem i ... mam takie pytanko jak by sie okazalo ze jest na tych nozkach zwara jak by sie to ujawnilo bo po podlaczeniu karty i przejsciu 3dmarka zadnych problemow narazie niewidac(puk, puk ,puk) ale moze sie okazac ze zaraz mi sie ona wywali?? i to jest pytanko do was czy moge sie czuc przekonany ze niemam zwary czy ....??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jezeli wyczysciles porzadnie, przeszla ci 3DsMarka, to powinnobyc IMHO spox. Czy przecierales to benzyna lub czyms podobnym ? Czy tylko na sucho ? BTW, nastepnym razem oklej sobie kosci tasma dookola, nawet jak ci cos wyjdzie to nie upieprzysz nozek :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jeśli chodzi i nie smarowałeś pastą ze srebrem to powinno być ok, btw ja raz nasmarowałem pastą srebrną i jakoś karta do dziś chodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jeśli miała by byc zwara to by już była i tego posta napisał byś już na nowej karcie graficznej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 panowie czyscilem to zmywaczem do paznokci !!!!!!!!!! i co teraz . sa jakies usterki uboczne po tym zabiegu>??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 to ja sie dolacze z pytankiem, zwykle radiatorki 37x37x23mm zalmana za 25zl podobno nie maja szans dac rady na Elsa Gf2 GTS kreconym, a innych nigdzie na necie nie widze w sprzedazy.. mozecie cos doradzic zeby sie pozbyc tego cholernego wiatraczka na grafie bo juz tylko on mi halasuje po zrobieniu WC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 to ja sie dolacze z pytankiem, zwykle radiatorki 37x37x23mm zalmana za 25zl podobno nie maja szans dac rady na Elsa Gf2 GTS kreconym, a innych nigdzie na necie nie widze w sprzedazy.. mozecie cos doradzic zeby sie pozbyc tego cholernego wiatraczka na grafie bo juz tylko on mi halasuje po zrobieniu WC ;)WB na GPU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 jasne ;) ktos u nas robi juz oficjalnie, zeby mozna bylo kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 cpc :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hehehe widze dowcip sie kolegi trzyma ;) kabelki 2x5m wlasnie leza wyrzucone do wanny bo tylko psuly cale chlodzenie, jedyne co maja dobre co zostalo z ich WC u mnie juz to zbiornik na wode, ale dokladnie taki sam za 6,5zl mozna kupic u mnie w sklepie wiec to nie ich zasluga ze jest dobry :) no to poczekam az ktos zrobi ladne bloczki na grafike do sprzedazy... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 btw na http://chw.siliconvalley.pl/ jest blok na gpu za 89 zeta plus pewnie zapinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 dzieki, niestety cena nie dla mnie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ja robei bloczki na gpu , cena do uzgodnienia (na zamuwienie jak mi sie nudzi robie) wymiary 50x50x14 lub mniej jak ktos sobie zyczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subzero Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 panowie czyscilem to zmywaczem do paznokci !!!!!!!!!! i co teraz . sa jakies usterki uboczne po tym zabiegu>??????? Zmywacz do paznokci jest trochę zbyt żrący, można coś uszkodzić, natomiast doskonały do tego jest ocet najlepiej 10% z odrobiną szarego mydła. POZDRAWIAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...