slavok Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Witam was, mam 2 pytanka pierwsze to ważniejsze: mianowicie mam laptopa: HP OmnieBook xe2 i musze w nim wymienić baterie na płycie gł. Bo za każdym razem gdy tylko odłacze go od zasilania (padnieta duza bateria) gubi wszystkie ustawienia biosu (data, czas) pytanie do was gdzie w tym laptopie jest bateria na płycie i od której strony mam się do niego zabrać ?? 2 sprawa, gdzie tanio dostanie klawiaturę do tego laptopa bo kilka klawiszy nie działa… nie wiem też jak sprawdzić czy to idzie klawiaturą czy się coś pomieszało na płycie bo klawiatura wygląda na dobrą tzn. 0 uszkodzeń mechanicznych… na allegro te klawiatury chodzą po 150 zł… troche dużo, macie jakies pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Witam was, mam 2 pytanka pierwsze to ważniejsze: mianowicie mam laptopa: HP OmnieBook xe2 i musze w nim wymienić baterie na płycie gł. Bo za każdym razem gdy tylko odłacze go od zasilania (padnieta duza bateria) gubi wszystkie ustawienia biosu (data, czas) pytanie do was gdzie w tym laptopie jest bateria na płycie i od której strony mam się do niego zabrać ?? 2 sprawa, gdzie tanio dostanie klawiaturę do tego laptopa bo kilka klawiszy nie działa… nie wiem też jak sprawdzić czy to idzie klawiaturą czy się coś pomieszało na płycie bo klawiatura wygląda na dobrą tzn. 0 uszkodzeń mechanicznych… na allegro te klawiatury chodzą po 150 zł… troche dużo, macie jakies pomysły ? Bateryjkę znajdziesz na schematach w "HP Omnibook XE2 Series Service Manual", na pewno jest gdzieś na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...