Skocz do zawartości
teps86

Komputer Do 4000 Pln

Rekomendowane odpowiedzi

Ufffff, długo trwało ale w końcu wspólnie Cię przekonaliśmy i config jest OK.

Jeśli drukarka to też dla małych dzieci? :D

Ja bym brał używanego lasera w dobrym stanie ze stajni HP. Materiały eksploatacyjne są tanie.

A w topicu najbardziej podobała mi się wypowiedź leho 13.

Edytowane przez atomel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość alepajonki

Z tańszych drukarek polecam Lexmark P915 [~260 zł]. Pomimo, że to Lexmark, prezentuje wyższą klasę od low-endowych Canonów.

Co do kosztów eksploatacji zamienniki nie są wcale takie drogie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Venice drukarka z takim wypasem nie będzie potrzebna:) ale dzięki za propozycję. Myślałem o HP 3940, może ktos miał do czynienia?

Ja miałem HP 3625 (albo jakiś podobny numerek :wink: ) i sprawowała się bez zarzutu - cicha, wydajna, ładne wydruki w kolorze, dość tanie zamienniki. Jednak ze względu na to że w 99% drukowałem czarno-biało kupiłem laserówke (używaną z allegro Okipage 14ex z gwarancją 6 miesięcy w cenie tego HPka - drukuje bardzo łądnie zważywszy ze to używka, wydrukowałem na niej już chyba z 2k stron + troche na folii, co jest również zaletą laserówki nad atramentem, toner kosztuje grosze). Przemyśl do czego będziesz używał drukarki - jeśli starczy Ci wydruk czarno-biały a drukujesz dużo to zdecydowanie laser, jeżeli natomiast drukarka będzie używana sporadycznie i stosunkowo często do wydruków w kolorze to ten HPek wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zasiłki to jak wyżej, lepiej nie ryzykować, owszem znam przykłady bezproblemowej pracy zasiłek "400w" (na np. PIV 630, 1gb ram, GF6800, 1x hdd i dvd-rw + fan w budzie), ale lepiej wydać na początku 100zł więcej naprykład niż później o wiele więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi