atomel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Ufffff, długo trwało ale w końcu wspólnie Cię przekonaliśmy i config jest OK. Jeśli drukarka to też dla małych dzieci? :D Ja bym brał używanego lasera w dobrym stanie ze stajni HP. Materiały eksploatacyjne są tanie. A w topicu najbardziej podobała mi się wypowiedź leho 13. Edytowane 6 Maja 2006 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Z tańszych drukarek polecam Lexmark P915 [~260 zł]. Pomimo, że to Lexmark, prezentuje wyższą klasę od low-endowych Canonów. Co do kosztów eksploatacji zamienniki nie są wcale takie drogie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Venice drukarka z takim wypasem nie będzie potrzebna:) ale dzięki za propozycję. Myślałem o HP 3940, może ktos miał do czynienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Venice drukarka z takim wypasem nie będzie potrzebna:) ale dzięki za propozycję. Myślałem o HP 3940, może ktos miał do czynienia? Ja miałem HP 3625 (albo jakiś podobny numerek :wink: ) i sprawowała się bez zarzutu - cicha, wydajna, ładne wydruki w kolorze, dość tanie zamienniki. Jednak ze względu na to że w 99% drukowałem czarno-biało kupiłem laserówke (używaną z allegro Okipage 14ex z gwarancją 6 miesięcy w cenie tego HPka - drukuje bardzo łądnie zważywszy ze to używka, wydrukowałem na niej już chyba z 2k stron + troche na folii, co jest również zaletą laserówki nad atramentem, toner kosztuje grosze). Przemyśl do czego będziesz używał drukarki - jeśli starczy Ci wydruk czarno-biały a drukujesz dużo to zdecydowanie laser, jeżeli natomiast drukarka będzie używana sporadycznie i stosunkowo często do wydruków w kolorze to ten HPek wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Możesz oszczędzić na zasilaczu i wstawić Modecom MC-350ATX (zupełnie wystarczy, cichy to może nie jest, ale Chieftec też nie) i za zaoszczędzone pieniądze dołożyć do nagrywarki DVD-RW lub lepszego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) A co do zasiłki to może styknie nawet ten dodawany do bud Tracera? Co sądzicie? Ja w sumie mam pewne obawy... Przykład Edytowane 6 Maja 2006 przez teps86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Z tracerem nie ryzykuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Co do zasiłki to jak wyżej, lepiej nie ryzykować, owszem znam przykłady bezproblemowej pracy zasiłek "400w" (na np. PIV 630, 1gb ram, GF6800, 1x hdd i dvd-rw + fan w budzie), ale lepiej wydać na początku 100zł więcej naprykład niż później o wiele więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 A może zamiast Asusa A8N-E warto by zainwestować w A8R-MVP? Co sadzicie? Cena porównywalna a wyczytałem dzisiaj że bardzo dobrze to to się sprawuje? Czekam na opinie:) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...