kocurek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 gdzie można ustawić wybór tożsamości przed każdym uruchomieniem programu? miałem tak na starym systemie a po reinstalce mam okno wyboru tylko za pierwszym razem, później muszę przełączać w swoim koncie, troche to denerwujące bo ktoś wtedy odbiera moją pocztę. we właściwościach mam tylko wybór tożsamości gdy program nie może spytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Miałem ten sam problem. Znalazłem kilka rozwiązań. Jak ustawiłem wszystkim hasło do ożsamości to się zawsze pyta lub druga. Jak naciśniesz "plik" to masz tam opcje "zakończ i wyloguj tożsamość". Ja wybrałem opcję nr. 1 bo nie zdołałem współuzytkowników przekonać do skomplikowanego wyłączania. Albo przejdź na Thunderbird... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ok poradziłem sobie inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...