Rascal666 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Jutro wybijam na gielde komputerowa (wawa) i chce kupic 2 wentyle 80mm nie liczy sie efekt wizualny tylko cisza i wydajnosc mam na to 70 zeta. (jeden idze na CPU wywalam ten upierdliwy 40mm i wkrece w radiator 80mm athlon2000xp box) (2 wiatrak idzie na radiator na GPU mam gf4ti4200 kupie jutro jakis box od p4 wymiary 60x60~ i bedzie gitara) po za tym potne obecne chlodzenie z garfy i zarzuce na pamieci teraz pytanko jaki srodek polecicie do montowania radiatorkow na pamiatki i ktora paste na gpu ?? nie bijcie plzzz szybka odpowiedz i temat znika ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Używaj edycji !!!!! Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Tasma na radiatorki to 3M z allegro, grosze i dobra. Pasta - arctic silver, albo ocz, dalej z tanszych to ceramique. Wentyle - 2 80tki za 7 dych? Za taka kase mozna pobawic sie w jakies papsty, y.s. tech-y, - wygladaja bardzo oszczednie a maja raczej dobre opinie. Ale ja bym na 80tki tyle kasy nie puscil, lepiej dorwac dobre i ciche no-namey z miekkiego jak fandery plastiku, takie sa najlepsze :wink: Edytowane 5 Maja 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Np arctici za 7zł http://allegro.pl/item100787141_arctic_coo...owy_gw_fv_.html Bezgłośne, ale i wieją dośc słabo. Po wymontowaniu czujki termicznej mogą podmuchać całkiem mocno, ale kosztem hałasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Sprzedają na giełdzie wentyle na silikonowych łożyskach z niebieską naklejką. Nie mam pojęcia jakiej są firmy, ale kumpel jak założył takiego na procka to wreszcie cisza nastała. Koszt ok 20zł/szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 nie bijcie plzzz szybka odpowiedz i temat znikaBić nie będę, ale % dam. :blurp: Na przyszłość stosuj się do regulaminu, który między innymi stanowi: Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rascal666 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 przyjmuje nagane :F i na przyszlosc sie poprawie a co z akasa?? 80 mm i noisblokerami (nie ultra silent tylke te black....)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rascal666 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Noc coz za sprawa taty zakupy odbeda sie jutro :( Tak wiec dalej sie zastanawiam czy jest sens wydawac kase na 2XAKASA ?? dorwalem dzisiaj specyfikacje mojego wentyla z proca ahahha ten coolermaster 60mm wyjeee 30db!!! RPM4200!!!!!! kosmos po prostu.. zdjalem dzisiaj chlodzenie z grafy MSi gf4ti4200 i muse powiedziec ze MSi se w kulki leci!!! to jak oni posmarowali pasta pamieci to smiech na sali male kleksy nie zajmuje to nawet 1/3 powierzchni memki... inna sprawa to sama pasta nie wiem czy to cecha pasty ceramicznej ale ona tak jakby sie skowalila ..... sa miejsca gdzie jest normalna i miejsca gdzie ejst taka zaschnieta stwardniala :o cale szczescie jutro odpale arctic silver na grafe i proca... (3 lata nic nie bylo ruszane) Polecicie jakas paste polerska??? (rozumiem ze wiertarka + filc i jazda?) Edytowane 6 Maja 2006 przez Rascal666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Używaj maginczego przycisku edytuj a nie piszesz jeden post pod 2. Zmień ten tytuł tematu!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...