`fdl` Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Witam wszystkich, Od kilku dni ciągle męczyłem się w poszukiwaniach tej jedynej ;) Ale ciągle coś dyskwalifikuje kolejne kandydatki. Moje wymagania to możliwość montażu 2x120 (przód i tył), wielkość medium, kolor szary (biały) na kszałt Lian-Li. Prawdopodobnie to ostatnie jest najtrudniejszym do spełnienia :) Czekam na Wasze propozycje. Jeśli nie uda się wam sprostać moim oczekiwaniom, prawdopodobnie będę zbierał na Lian-Li. Aha drzwiczki (ala Chef) nie są w moim typie :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Tu masz fajnego Chiefteca bez drzwiczek: http://www.allegro.pl/item101849634__chief...ar24_fvat_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Ja mysle ze to 200zl to wogole nie znajdziesz budy z opcja 2x120 sam szukam takiej dla brata i najblizej cenowo sa Centuriony ale w kwestii designu to zdecydowanie nie Lian-Li :wink: Tu masz fajnego Chiefteca bez drzwiczek: http://www.allegro.pl/item101849634__chief...ar24_fvat_.html 1x92 tyl :? Ja wlasnie znalazlem cos takiego klik! :?: Edytowane 5 Maja 2006 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Chef faktycznie elegancki, ale za to nie ma nawet 120 tył :/ Palić licho przód, żeby chociaż wydmuch był... BTW Lian-Li mają dołączone jakieś nawiewy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 1x92 tyl :? Może to jest błąd specyfikacji? Patrz tutaj 120 przód i tył: http://www.allegro.pl/item102019406__chief...ar24_fvat_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 W takim razie jeszcze jedno pytanko (a właściwie dwa :P): Ten uchwycik (z boku) jest niezbędny żeby zdjąć boczek? Myśląc o przyszłości, chciałbym wiedzieć czy to będzie w razie czego przeszkadzało przy montażu okna. Co to jest 'krążek ferrytowy' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) W Big Tower uchwyt z boku jest niezbędny bowiem zawiera w sobie mechanizm blokujący otwarcie również z zamykaniem na kluczyk. W obudowie na zdjęciach uchwyt jest inny więc ci nie powiem. Najlepiej zapytaj sprzedawcę, albo sprawdż na stronie firmowej. Chieftec oferuje też boczne panele z oknem, możesz to dokupić oddzielnie. Krążek a właściwie pierścień ferrytowy działa jak filtr przeciwzakłóceniowy, przekłada się przez niego przewody sygnałowe do płyty głównej (RESET,POWER ON, HDD LED itp. Edytowane 5 Maja 2006 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ja polece Cooler Master RC-531 Centurion ATX srebrny z przodu i tyłu 120mm (w standardzie jest wiatraczek z przod, podświetlany i bardzo cichy) dodatkowo tunel na proca, bardzo dobrze wykonana i elegancka. Jak co to jutro zapodam fotki mojej z przodu a w środku wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Thx za wszystkie odpowiedzi :) Chyba jednak zdecyduję się na Lian-Li. Marka musi kosztować, więc najwyżej odłożę zakup o miech, dwa ale nie będę żałował. Swoją drogą air-duct nie jest mi potrzebny bo mam mobo dfi. A na niej procek ucieka trochę w prawo. No i te 2x120 mm wiatraki w zestawie to chyba będzie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Thx za wszystkie odpowiedzi :) Chyba jednak zdecyduję się na Lian-Li. Marka musi kosztować, więc najwyżej odłożę zakup o miech, dwa ale nie będę żałował. Swoją drogą air-duct nie jest mi potrzebny bo mam mobo dfi. A na niej procek ucieka trochę w prawo. No i te 2x120 mm wiatraki w zestawie to chyba będzie to. i tak 3maj :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobzi Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ten THERMALTAKE MATRIX VD2000BNS jest calkiem fajny i do tego w takiej przystepnej cenie. Podobny do Cooler Masterów serii Centurion 5. Bardzo podobaja mi sie takie obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 1x92 tyl :? Może to jest błąd specyfikacji? Patrz tutaj 120 przód i tył: http://www.allegro.pl/item102019406__chief...ar24_fvat_.html Mój chief też ma 92mm na tyle a 120 na przodzie - dragon midi tower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Odżałuj jeszcze 20zł i kup sobie Anteca SLK3000B, nie pożałujesz. Dzisiaj odebrałem swoją i jestem wniebowzięty!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Teraz Antec 3000B spelnia wszystkie wymagania - 199,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokerthc Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Fakt antec jest b.dobry jak za ta cene jak nie najlepszy... tylko ma drzwiczki, ktore osobiscie mi sie nie podobaja. Sam kupuje kompa i mam dosc ograniczony budzet, wiec ciezko cos znalezc co jest dobrze wykonane, ladne i ma dobry przyplyw powietrza+ miejsca na wiatraki (chociaz te 2x120 z przodu i z tylu) Pewnie kupie na okres przejsciowy jakiegos tracera(na moje bardzo ciekawy wyglad maja, a i cena zacheca) a jak dozbieram kasy to kupie cos lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak juz masz odkladac kase na cos drozszego moze ktoras z wymienionych w tym temacie bylaby interesujaca (to nie jest reklama). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...