Mayo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Witam. Interesuje mnie następująca rzecz: Chciałbym nagrywać sobie filmiki z gier. Fraps to umożliwia. Jest jednak jedno "ale". Fraps to program płatny. Niezarejestrowana wersja robi filmiki do 30s maks. Czy znacie jakiś inny program, który pozwala nagrywać filmiki, jest dosyć prosty w obsłudze i darmowy? Edytowane 4 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Naprawdę niczego nie ma? No po protu niemożliwe... Pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nagrywaj tylko 30 sekundowe. Nagraj kilka, posklejaj później różne najlepsze kawałki i masz własne demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 To mi nie pasuje. Dlaczego? Musiałbym skombinować jakiś stoper na ekranie, żeby wiedzieć kiedy się kończy nagrywanie. Po drugie wtedy zamiast grać musiałbym ciągle patrzyć na ten stoper, czekając na koniec filmu... A przecież chodzi mi o to, żeby móc grać i nagrywać bez większych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 a dema w grze nie możesz nagrać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Niestety nie wszystkie gry to umozliwaja. A tu masz alternatywy dla Frapsa: GameCam Taksi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Wielkie dzięki S0n1c!!! Game Cam to świetny program. Bardzo mi pomogłeś. @PelzaK Fajnie by było, ale np. w Hitmanach się tak nie da. Jeszcze raz dziękuję!. No cóż. Nie ma rzeczy doskonałych. Po dokładniejszym sprawdzeniu programu okazało się, iż nie jest darmowy (nie nagrywa audio i nie likwiduje celownika itp). Dzięki za linki, ale chyba dam sobie spokój - po prostu bede grał:/ Edytowane 15 Maja 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak używać programu Game cam? ściągnąłem, zainstalowałem, ale nie wiem co dalej xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Najprościej będzie jak sprawdzisz na stronie. Tej samej, z której ściągałeś, myślę. Jak dalej nie bedziesz rozumiał, to pytaj, ale myślę, że to wystarczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 na tej stronie z której ściągnąłem było napisane że Program jest podobny do fraps'a i tyle :/ xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) jesli masz ta najnowsza wersje to najpier musisz wcisnac klawisz uaktywniajacy funkcje, standardowo to "/". nagrywasz / + R, konczysz nagrywanie / + end. a helpa masz pod / + F1 ;) w sumie fajny program kompresujacy w locie, tylko szkoda ze stopnia kompresji, kodekow nie mozna wybrac Edytowane 4 Czerwca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 mam 1.3, i nadal nie wiem ocb xD już wiem jak sie włącza niby i takie tam, ale filmów nie mam :/ help plx xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) a katalog doceloey ustawiles? profil dla gry stworzony? Edytowane 5 Czerwca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja używam Taksi i jestem zadowolony. W pełni darmowy, a ma wszystko co trzeba. Jedyne co by się jeszcze przydało to nagrywanie dźwięku. Domyślnie filmiki są zgrywane bez kompresji, ale można wybrać sobie, aby było z kompresją (nie wiem dokładnie, bo to dopiero w 0.51 beta) - jednak nie polecam, bo spadek wydajności jest znaczący. Polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Tu masz wszystko dokładnie opisane z dołączonymi screenami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...