joeB Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Witam :D Mam mały dylemat przy wyborze zestawiku klawiaturka + mysz. Wybór zawęziłem do 2 pozycji..ale teraz już sam nie wiem co będzie lepsze. A więc..zestaw nr 1 i zestaw nr 2 W obu są te same klawiaturki..więc tu non problem..ale różnica jest w myszach..i cenie :twisted: A więc..opłaca się dopłacać ponad stówke do mx1000?? :unsure: ..będzie dużo lepsza od tej z lx700 (cordless click! plus)?? Ktokolwiek miał może doczynienia z obiema mychami??..albo chociaż z jedną z nich??..jakie wrażenia?? Pozdrawiam :razz: Edytowane 5 Maja 2006 przez joeB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Witam :D Mam mały dylemat przy wyborze zestawiku klawiaturka + mysz. Wybór zawęziłem do 2 pozycji..ale teraz już sam nie wiem co będzie lepsze. A więc..zestaw nr 1 i zestaw nr 2 W obu są te same klawiaturki..więc tu non problem..ale różnica jest w myszach..i cenie :twisted: A więc..opłaca się dopłacać ponad stówke do mx1000?? :unsure: ..będzie dużo lepsza od tej z lx700 (cordless click! plus)?? Ktokolwiek miał może doczynienia z obiema mychami??..albo chociaż z jedną z nich??..jakie wrażenia?? Pozdrawiam :razz: http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...Click_Plus.html (zjedz na dol i daj "do nast. str.) Tu masz oceny mx 1000 (12 pkt) i cordless click plus (8pkt) . Ogolnie rzecz biorac w mm jak macalem myszki to mx 100 fajniej lezala w dloni . Jest zrobiona w technologi laserowej a nie optyczniej .. no i ma minimalnei wicej dpi . Uwazam ze warto doplacic .. mx 1000 to mycha 1 klasa . pozdr Edytowane 6 Maja 2006 przez Lol~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeB Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Dzięki za odp. Hm..i ten teścik już czytałem :) ..i że to 'benchmark' to nie brałem tego zbytnio do siebie :wink: Chyba będzie najlepiej jak przejde do sklepu..i 'poprzymierzam' je..i wybiorę co mi lepiej w łapie leży :grin: Pozdrawiam :razz: Edytowane 6 Maja 2006 przez joeB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...