Kiczis Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 a wiec problem tak jkak w temacie... laduje mi sie pasek windowsa xp i ta czerwona lampka zaczyna tak bardzo szybko migac i wtedy pasek postepu ladowania chodzi wolno co jedno pole... dochodzi do etgo ze system laduje sie 2 minuty ;/ to juz stary komp byl szybszy ;S system jest swierzy wmiare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 sciagnij microsoft bootvist, a w nim -> trace -> optymize system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matek1234 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Spróbbój poprzestawiac zworki,mój kolega mial podobny problem i pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 wielkie dzieki pomoglo... ale i tak bede misial zrobic format bo zainstalowalem taki syf do sciagania i mi zamulilo kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) przestawienie zworek pomoglo? zamiast formata mozna zawsze wszystko odinstalowac i poczyscic recznie rejestr ;) chyba ze lubisz sie poddawac bez walki :P Edytowane 6 Maja 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 jest przyklejony caly topic o optymalizacji systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 wiem wiem pomogl ten program a nie zworki ;) co do optymalizacji systemu nie ma m chyba na to czasu ;] wole sobie formata szczelic bo mi sie na tym kompie szybko robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...