pho Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Siemka! Tak sobie pomyślałem, że trzeba zainwestować w jakiś nowy monitor i chciałbym kupić LCD 19' tylko nie wiem jaki... Max kwota jaką chce przeznaczyć to 1400zł da się coś w miarę dobrego w tej cenie kupić?? czy trzeba jeszcze trochę do zbierać? Myślałem nad tym modelem. Doradźcie co wybrać. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Model który podałeś odradzam: -brak DVI -matryca TN -w aukcji rok gw. Edytowane 6 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Siemka! Tak sobie pomyślałem, że trzeba zainwestować w jakiś nowy monitor i chciałbym kupić LCD 19' tylko nie wiem jaki... Max kwota jaką chce przeznaczyć to 1400zł da się coś w miarę dobrego w tej cenie kupić?? czy trzeba jeszcze trochę do zbierać? Myślałem nad tym modelem. Doradźcie co wybrać. Pozdro. Ten LG to padaczka na TN. W tym przedziale cenowym to mozesz pomyslec o BenQ FP91GP lub Sony S95D (ten drugi trudno dostac). EDIT Mozesz uzbierac jeszcze ~250zl i kupic Fujitsu-Siemens P19-2. Edytowane 6 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Ok zastosuje się do Wszych rad ;) Edytowane 6 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...