DonCapone Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Zastanawiam sie co lepiej kupic, otoz moge miec z ameryki kostki Samsung Tccc 1GB po 40$ wiec za komplet bym zaplacil jakies 260zl albo kupic 2x512 Samsungi UCCC, ktore sie dobrze kreca za 280zl. Zastanawiam sie co bedzie bardziej wydajne??? 2GB lipnych pamieci czy 1GB dobrych?? Edytowane 6 Maja 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 2gb bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Ja wole 2GB, bo możesz dać mniejszy dzielnik i przy OC pamięci Cie nie hamują. Edytowane 6 Maja 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Idź w jakość, nie ilość! Mam 1GB Hyńków D43 i wiem co mówie, ludzie z jedną 256 Wielbłądów BH5, 6 oraz CH mnie wymiatają w SPi i innych benchach :( Ale użytkowo wypada to już troszeczkę inaczej, z tym, że ja głównie bawie sie w benchmarki ;) Edytowane 6 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 te pamieci i tak sie do benchow nie nadaja , wiec tylko i wylacznie 2gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) ja i tak nie bende sie w benchy bawil, wiec raczej wezme te 2GB:D Edytowane 6 Maja 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 2gb płynnosc w grach i przy pamieciożernych aplikacjach znacznie lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 2gb płynnosc w grach i przy pamieciożernych aplikacjach znacznie lepszano właśnie, ja mam dylemat, czy brać 2x512 czy 2x1024 do desktopa.... głównie do grania.... Myślałem o Geilach 2x512 (CL2.5) ew. Geil 2x1024 (CL3). Martwi mnie trochę CL3 w gigówkach, ma ono jakiś znaczący wpływ na oglna wydajność systedmu z 2 gb ramu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Jeśli nie jesteś maniakiem SuperPI itp(3d benche sie do tego nie zaliczaja :D)-bierz 2GB ramu, niewazne jakiego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 2GB bo inaczej nie ma mowy o graniu na max detalach i AAx4 bez przycięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 jezeli kompa uzywasz do gier to biez 2GB, a jezlei do 3dmarkow itp to wez te lepsze 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jak kompa mozna uzywac do 3dmarkow?? :blink: Paranoja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jak kompa mozna uzywac do 3dmarkow?? :blink: Paranoja... Dokładnie :lol: ps. Bierz 2 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak kompa mozna uzywac do 3dmarkow?? :blink: Paranoja... normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak kompa mozna uzywac do 3dmarkow?? :blink: Paranoja... myszką i klawiaturą :lol2: [off topic mode off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 tak samo ludzie sie zastanawiają jak kompa można kupować po to, żeby podkręcić grafike, proca itp zeby miec w grach o 10fps wiecej ;) czyli zastanawiaja sie jak mozna miec komputer do scigania sie w 3dmarkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 @Stefanito 2GB geil? To trzeba mieć gust! Taniej pewnie wyjdą g.skill hz, które robią fabrycznie 3-4-4-8 250MHz! I te geile 2x1GB to jeszcze na jakiś elixirach są... Za ile chciałeś je kupić?! Widziałem je za 725zł! Co za pomysł w ogóle! Sprawdź g.skille hz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...