Gość mariush190 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam! Dostałem oferte nie do odrzucenia! Mam zrobic dla sąsiedniej firmy stronke internetową. Planuje zrobić w PHP CMSem. Musze wybrac jakis serwer (strona nie zjamie napewno wiecej niz 100mb) oraz CMS. Nie bedzie tam sklepu internetowego tylko strona domowa firmy oraz jakis cenniczek. Czy POST NUKE sie nadaje? Czy to juz musi byc komercyjny czy nie? Znacie jakies inne darmowe fajne CMSY na komerche, zeby było duzo wtyczek i Themów? Aha i gdzie najlepiej kupic serwer? Pozdrawiam i z góry dizkeuje za wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 http://www.top100.pl pierwszy z listy to home.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 kupiłem sobie własnie fajniutki i tani serwerek na allegro. Kosztował mnie 19,90zł, dostałem 250mb i 5gh transferu miesięcznie! Serwerek smiga super. Przez fantastico zainstalowałem mambo i jest gites! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 a jak ze stabilnoscia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) jaki transfer roczny przewidujesz? ile jednoczesnych polaczen? domena tez wazna ( firma ! ) chyba tylko komercyjny - ceny nie sa wysokie zobacz eHOST.pl - juz pare lat u nich mam " miejsce na HDD " i... malo awarii, a jak juz to obnizka za nastepny rok Edytowane 11 Maja 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Załóżmy ze jakas firma mi zleca zrobienie strony. Wybieram droge poprzez instalacje CMS. Czy moge wybrac jakiegos CMSa na licencji GNU GPL, zainstalowac go, wprowadzic tresc i sprzedac to firmie ?? Np. Mambo lub Joomla itp. Wiem ze np. www.kamis.pl www.przekroj.pl zostaly stworzone na podstawie mambo.. nie wiem dokladnie o co tam chodzilo. Mam nadzieje ze zrozumieliscie moje watpliwosci. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Możesz jeśli sprzedajesz USŁUGĘ wykonania strony, natomiast nie wolno ci sprzedawać strony/silnika/programu jako takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...