pawelekmal Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 a masz dojcia do jakis tanich selektow czy bierzesz takiego jakiego ci przysla ze sklepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja nie będę kupował selekta, bo mi za drogo wychodzi. Ale nie kupuję przez internet. Prowdopodobnie pojadę do kuzyna do Wrocławia i tam jakiegoś Venice'a 3k+ wyskrobię. Natomiast jeżeli Ty masz wystarczająco dużo pieniędzy to raczej bierz selekta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 eee. mam kase na selekta ale postanowilem ze kompa zloze (podstawe) za 3k zl max, wiec tez biore ze sklepu... moj tata ma znajomego w komputroniku i jeszcze drugiego z wlasnym sklepem wiec moze wyskrobie sie selekta za normalne pieniadze...a jesli nie to licze na fuks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...