got3n Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 A ja mam problem z dodatkiem; /. Na poczatku pierwszy realtime filmik dziala ok ale po wczytaniu 1 misji mam tylko glos i czarny ekran. Spotkał sie moze ktos z czyms takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 u mnie wszystko śmiga :) jeżeli chodzi o wrażenia to grałem ok 40 minut i muszę przyznać, że jest to ten sam dobry f.e.a.r. Jeżeli komuś podobała się podstawa to i dodatek koniecznie trzeba zobaczyć, a z kolei ci którym podstawa nie podpasowała to i tutaj nie mają czego szukać. na ign'ie jest recka już - 7.6 / Ta wg mnie zaskakująco niska ocena opiera się głównie na tym co dodatek oferuje czyli ... 4-5 h singla + NIC w kwestii multi. Martwią mnie te 4-5 h bo to są raptem 2 dni gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 No sorry, ale 7.6 dla mission packa to jest i tak duzo. Podstawie nie dalbym wiecej, a ta mi sie naprawde podobala (oczywiscie na tyle ile moze sie podobac singlowy fpp :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 pytanie dla tych co przeszli - ile gra ma misji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) A czy to ważne. Dodatek wymiata pogralem z 30 minut i w koncu z soft shadowsami . Czekam na noc i zakladam słuchawy na głowe i mam nadzieje ze sie nie pos.... ze strachu . Acha czy ktos wie jak odpalic 1280x1024 bo jakas 1280x960 jest max do wyboru w opcjach ?? Edytowane 26 Października 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 pytanie dla tych co przeszli - ile gra ma misji ?Ma 6 tzw. "intervali". Ech gra nie jest już tak zaskakująca jak podstawka (chodzi mi o te elementy "schizofreniczne") :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A telefon w drugim interwale?? Nie zrobiło wogóle na mnie wrazenia a skądrze ;). Prawie spadłem z krzesła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Czy dodatek ruszy bez patcha 1.08? Bo z tego serwera to leci jak krew z nosa 5kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Czy dodatek ruszy bez patcha 1.08? Bo z tego serwera to leci jak krew z nosa 5kb/sUżyj google albo też możesz ściągnąć z takich stron jak www.fileshack.com czy www.filefront.com Jeśli masz taką wersję jak ja i inni tu na forum to nie zainstalujesz dodatku bez wcześniejszego update FEAR-a do wersji przynajmniej 1.07 UK. Edytowane 26 Października 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 ok wyskakuje przy instalacji że potrzebuje US wersji aby spaczować gre. Ściagam patch eng 100-107-108 i czy to napewno dobry patch a nie jakiś US? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) A telefon w drugim interwale?? Nie zrobiło wogóle na mnie wrazenia a skądrze ;). Prawie spadłem z krzesła.Może i było zaskakujace, ale mnie w ogóle to nie przeraziło :wink: Czy dodatek ruszy bez patcha 1.08? Bo z tego serwera to leci jak krew z nosa 5kb/sWymaga najnowszego patcha ;] To sciagnij sobie z innego serwisu, taki problem? ok wyskakuje przy instalacji że potrzebuje US wersji aby spaczować gre. Ściagam patch eng 100-107-108 i czy to napewno dobry patch a nie jakiś US?Jeśli masz eng wersje to musisz sciagnac patcha UK. :) A raczej musi sie zgadzac co do podstawki ;) US chyba nie pasuje;] Edytowane 26 Października 2006 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Ja zainstalowałem najpierw podstawową wersję 4GB, na to patcha 289 MB fear_update_engb_100-106_107.exe i udało się. Dopiero jutro zainstaluje na to dodatek extraction point. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 @qjin A mnie przeraziło może dlatego że mam 5 kolumn dookola siebie plus subwoofer i wzmacniacz 5x100w :P. Jak mi po uszach przywaliło to prawie spadłem z krzesła i to nie przesadzam. Nic gram dalej i narazie jest coraz lepiej . Piekny jest ten dodatek a raczej kontynuacja gierki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Panowie, pomocy: grałem było wszystko ok, przed 30 min załączyłem i widać taki oto efekt na każdej szybie do tego textury sie jakoś skopały tzn są słąbej jakości mimo, że jest medium :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Odpowiedz masz na pw ;). Czy ktos pomoze mi odpalic 1280x1024?? W menu nie mam takiej rozdziałki :(. Help me. Edytowane 27 Października 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 600 megowy patch się ciśnie :mur: .Mam nadzieje ,że nie będzie problemu z instalką EP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja mam patcha 1.07 300MB Mam ustawione wszystko na max w 1024x768 bez mię(t)kich cieni , textury na medium i w kilkunastu miejscach klatki spadają do 19fps. Przeważnie jest 25-30 fps , ale te spadki poniżej 20fps denerwują. Czy to nie za mało ? Dysk nie mieli bo zdefragmentowany i 1GB RAM Ludzie pisali , że dodatek lepiej chodzi od podstawówki, a u mnie jest na odwrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 @Gregor1230 Tak jak to było w podstawce, dorwij w folderze "Shortcut to User directory" plik "settings.cfg" i go wyedytuj: "ScreenWidth" "1280" "ScreenHeight" "1024" Pomogłem? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ehh na starość głupieję ;). Dzięki Boxster. Teraz to można grać:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Skad sciagnac patcha 1.08 do fear pl ? Ze strony sierry cos nie moge, z cdp tez nie bardzo. Chodzi mi o full patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Nie wiem już co robić...nie chciał się zainstalować patch fear_update_en_100-106_107 (290 mb) i fear_update_en_100-107_108 (588 mb) :mur: Zamiast już grać !@#!#@$#@%$#@ się z tymi patchami. W readme mam napisane że jest to English version 1.0. Edit: pociskam teraz tego patcha fear_update_engb_100-106_107.exe jak nie wypali to .... Edytowane 27 Października 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ten patch powinien chulać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ja instalowałem tego patcha i gra chodzi bez problemu: fear_update_engb_100-107_108, rozmiar 299 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Mam dla Was dobra wiadomosci, nie trzeba instalowac zadnego patcha. :D Zainstalowalem podstawke w wersji polskiej, wrzucilem 'exe' od wersji 1.07 i nic nie plul sie podczas instalacji dodatku, ze nie ma wgranego patcha i wlasnie sobie smigam w extraction. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Nie wiem już co robić...nie chciał się zainstalować patch fear_update_en_100-106_107 (290 mb) i fear_update_en_100-107_108 (588 mb) :mur: Zamiast już grać !@#!#@$#@%$#@ się z tymi patchami. W readme mam napisane że jest to English version 1.0. Edit: pociskam teraz tego patcha fear_update_engb_100-106_107.exe jak nie wypali to .... Patch fear_update_engb_100-106_107.exe na 100% bedzie dobry przeoczyłeś wcześniej środkową nazwę engb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A dodatek nie ma na płytce patcha?? Bo dzis widziałem dodatek w MM po 39.90 i jutro kupie, ale ciekawi mnie ta kwestia patcha. Ściągać juz dzis aby jutro od razu pograc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A dodatek nie ma na płytce patcha?? Bo dzis widziałem dodatek w MM po 39.90 i jutro kupie, ale ciekawi mnie ta kwestia patcha. Ściągać juz dzis aby jutro od razu pograc??Ma ale w wersji US, a większość osób potrzebuje wersji UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Pisalem juz, ze nie trzeba zadnego patcha, sprawdzone na sobie. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Patch fear_update_engb_100-106_107.exe na 100% bedzie dobry przeoczyłeś wcześniej środkową nazwę engb Na tym patchu działa bez problemu.Gierka zapowiada się wręcz miodzio.Zaczne grać jak wszyscy padną spać i zostane ja ,EP, słuchaweczki i...ciemność HAHAHAHAAAA :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 haha, ja kończe interval 03 i oczywiście gra przednia :) a czasami te chore akcje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...