sideband Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Demko odnośnie długości jest na poziomie starego feara lub troszke dłuższe , prócz nowych giwerek i schiz :) widać , że kolesie są bardziej agresywni(na każdym poziomie trudności) Stary dobry Fear , czekam na full :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Oby tylko wyrobili sie w tym roku. Bo w zimie nie będzie w co grać. Na choryzoncie żadnej fajnej FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Rozumiem że jako dodatek bez zainstalowanej podstawki to nie zaskoczy? Wprawdzie to nie problem (mam fulla F.E.A.R.) tylko instalowanie tej gry znowu tylko po to żeby później zainstalować dodatek i w niego grać średnio mi się widzi (jak zresztą w każdej innej grze). Ale jak coś to przecierpię ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 z tego co wiem to dodatek bedzie chodził bez podstawowej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 z tego co wiem to dodatek bedzie chodził bez podstawowej wersjiJeżeli to prawda to luzik :). Po prostu instalacja najpierw podstawki to IMO strata czasu i miejsca na HDD. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) tak to jest jak sie ma stosunkowo male hdd kumpel ma 20 to już w ogóle hardcore ... na demie zawiodlem - do tego, że chodzi gorzej niż podstawka na moim zlomku to już HL2 EO zdążył mnie przyzwyczaić ( giga ramu konieczne do gry, ktora wcześniej smigała na 256 ) no ja jakoś nie poczułem klimatu wyglądało to tak jakby biedniej i dźwięk jakby niedopracowany jak dla mnie na razie niewypał :C aha no i po treningu w multi na hardzie za 1 razem wszystko w 5 minut :/ bez używania slow-mo :/ - to co ta ma być :/ Edytowane 14 Września 2006 przez kvasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ukonczyłem własnie demko zajeło mi to góra ok 15 min, co do gry to obleci, czekam na fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 eh właśnei mi sie kończy 2.5 h ssania a ty mi piszesz 15 minut? lol :lol: eh chyba bede powoli chodzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Demko krótkie ale smaczne.Nie moge juz się doczekać grania na słuchaweczkach w nocy :blurp: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 eh właśnei mi sie kończy 2.5 h ssania a ty mi piszesz 15 minut? lol :lol: eh chyba bede powoli chodzić :wink: Ej bijemy rekordy w przejsciu demka :) mój czas na srednim poziomie to 7min 29sek!!! kto mnie pobije :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 800x600 w medium chodzi płynnie nawet jak jest więcej gości do rozwalenia. Minigun fajny i nic poza tym. Odczucia obojętne, dodatkowe misje i kontynuacja historii i podstawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Pograłem nieco w demko. Zwykły "mission pack" i tyle (chociaż nie spodziewałem się niczego wiecej). Z tego co zauważyłem to wymagania wzrosły, w szczególności jeżeli chodzi o RAM. Grałem w ustawieniach jak z podstawki i tam tak nie swapowało jak tutaj. Nieco to dziwne bo grafa do przodu się nie ruszyła, może więcej różnych tekstur? Ale gra się fajnie, jak w podstawkę, innymi słowy: grałeś w F.E.A.R. i podobało Ci się to dodatek też będzie Ci się podobał. Ale działa to też w drugą stronę. Po demku nie widać żeby było coś extra co zachęciłoby sceptyków do zainwestowania w tą grę. Pozdro. Edytowane 14 Września 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalax Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Przycina mi gdy kropię z miniguna,szkoda bo to czyni tę pukawke mało uzyteczną,jest tam taka opcja, która sugeruje jakąś optymalizacje ale nie pomaga (1 gb to za mało jednak) ma wydłużać czas wczytywania map ale za to ma mniej haczyć.Co do miniguna liczyłem że obejdzie się bez włączania slowmotion,jedna seria i po krzyku a tu trzeba kilkadziesiąt strzałów by kogoś położyć ale może to kwestia przyzwyczajenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Gra chodzi lepeij niż podstawkaw moim odczuciu. A co do samego dema, to o wiele krotsze niz z feara ... na najwyzszym poziomie trudnosci problemem byly te dziwactwa pierwszy raz uzywalem cienia zeby cos trafic, kompletnie niewidoczne zmoru do czasu jak cie nie łupną - to mi sie podobalo i tylko to poki co. Minigun? ekchm ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) format c :D u mnie śmiga - barton + 95pro@380/320 ->800*600+2*AA pixel doubling on, cienie off, tekstury min, trilinear, reszta med :P chociaż jak już wcześniej z niezadowoleniem pisalem podstawka chodzila lepiej <_< a minigun ? to musialo by byc sporo wrogów zeby usprawiedliwic jego wprowadzenie gra i tak byla latwa a z tym ustrojstwem to idziesz i walisz i kupe efektów a zero zabawy :/ plus slabego cfg - male screeny :P http://img214.imageshack.us/img214/6081/1ph3.jpg http://img183.imageshack.us/img183/1646/2wb3.jpg http://img181.imageshack.us/img181/623/3sr1.jpg http://img170.imageshack.us/img170/9010/4vs6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/8495/fe...11572090wq0.jpg na 19' full screen jest ladniej :P Edytowane 15 Września 2006 przez kvasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) wiem kim jestes :] no mniej więcej - traktuj to jako żart :] może niewybredny ale zawsze :lol2: wprawdzie nie mam objawów jak ty ale jak wyjde z tego dema (z frapsem pod spodem) i wylącze wszystko to mam użycie klocka 100% (czasem nie zawsze) - i pomaga tylko reset :] ale demo samo w sobie chodzi :mrgreen: system staary Edit : to nie wina fira -ET sie wywala po 5 minutach coś mi sie pochrznilo log mowi ze to "wuauclt" a ja jestem za głupi żeby to naprawić - bedzie przywacanie :/ :/ Edytowane 15 Września 2006 przez kvasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 kurna.. a mi cos sie posulo nie wiem co sie stalo ale wlaczam fear (obojetnie czy podstawke czy demo dodatku) to laduje sie plansza a potem widze tylko model broni albo modele postaci ... pozatym nic nie ma .. a gra chodzi 1fps na sek albo i mniej stery do grafy najnowsze ze strony NV ... Zainstaluj 92.91 , znajdziesz je tutaj lub wróć do starszych seria 8X.XX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Dla mnie to stary, dobry FEAR, czyli bomba. Edytowane 15 Września 2006 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Jeżeli chodzi o demko to określenie krótkie nie pomoże tutaj. Nie patrzyłem na zegarek ale zajęło mi max 10 min :) Może dlatego, że strasznie szybko grałem (przyzwyczajenie z FEAR Combat :P) Ogólnie fajnie się zapowiada i jak ja to mówie "schizy" są coraz lepsze a najbardziej mnie wkurzają te dziwne te takie :), których nie widać zabardzo ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) i grał w to już ktoś, jeśłi tak to jak się gra ? Edytowane 25 Października 2006 przez futureman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Podobno jutro ma się pojawic w polskich sklepach za 49 pln! Edytowane 25 Października 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 hmm wymaga podstawe f.e.a.r + patcha 1.07 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 To przy okazji niech ktoś napisze jak to z tymi paczami jest. Odrazu można sobie pobrać 1.07 i wszystko gra, czy trzeba coś jeszcze przedtem instalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Właśnie mam problem z paczowaniem gry do 1.07 bo mi wypisuje ze nie mam angielskier wersji a mam!! . To jest chore :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Właśnie mam problem z paczowaniem gry do 1.07 bo mi wypisuje ze nie mam angielskier wersji a mam!! . To jest chore :(. dokładnie mam tak samo. Trzeba jechać po kolei :/ póki co jestem na 1.02 i ściągam 1.03 (260 MB), poprzedni 1.02 (110MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 dokładnie mam tak samo. Trzeba jechać po kolei :/ póki co jestem na 1.02 i ściągam 1.03 (260 MB), poprzedni 1.02 (110MB)Ja ściągnąłem patcha 1.00-1.08 wersja UK waga 299MB i dodatek instaluje się bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Ja ściągnąłem patcha 1.00-1.08 wersja UK waga 299MB i dodatek instaluje się bez problemu. aha :/ to spróbuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Gdzie jest patch 1.08 300MB ? ja widzę same po 44 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/ mastertab - jak pisałeś engb działa (300MB) Edytowane 25 Października 2006 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Gdzie jest patch 1.08 300MB ? ja widzę same po 44 MB Tutaj. ;] http://www.sierra.com/en/home/games/game_i...ches-12557.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...