Jankes Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) no jak to bywa czasami w dodatkach... zawiewa nudą, ale na szczęście wpleciono w to troszkę momentów gdzie serce stawało ze strachu i człowiek od razy się ożywiał - serce zamiera a człowiek odżywa? nie logiczne, ale chyba wiadomo o co mi chodziło ;-) no i sam też nie wiem jak mam rozumieć to "pojednanie" się w tej świetlistej kuli młodszej i starszej Almy - chyba, że coś przeoczyłem podczas gry i teraz mi to się nie klei :-| tak samo nie wiem, czemu młoda mi pomaga a starsza chce się mnie pozbyć, ehh... :-) no i nie będę chyba odkrywczy jeśli napiszę, że EP chodzi gorzej (mniej płynnie) niż podstawka PS. fajnie jest znaleźć w grze bohatera, który nosi takie samo nazwisko :-D Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 hehe... no wlasnie a propo nazwiska... co z Jankowskim? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 hehe... no wlasnie a propo nazwiska... co z Jankowskim? B-)a co ma byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 mialem na mysli to, gdzie on się podział w tym całym bałaganie...? :) z co do klimatu i ogolnie zakonczenia to powiem ze klimat dodatku jest bardziej strzelaninowy niz podstawki ( więcej akcji jakby, inaczej rozłożony środek ciężkości ) ale takze, uczciwie rzecz biorąc, bardziej psychodeliczny i tak naprawde cięższy ( klimat ). uwazam ze jest to naprawde DOBRY dodatek godny podstawki i WARTO go przejść. kupilem sobie zestaw pare dni temu i wciąż się zachwycam po prostu. historyjka naprawde NIEZŁA i godna cięzkiego horroru! mam nadzieje tylko ze ten beznadziejny niemiecki "rezyser" Uwe Boll nie upatrzy sobie FEAR na swój kolejny film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 u mnie praktycznie grac sie nie da, w podstawke gralem na p4 1,6a+9700pro+1gb ram i na 800x600+medium (pozniej zaryzykowalem 1024x768 i bylo w miare) mozna bylo spokojnie grac, teraz p4 3,0@3,3+x850xt+2gb ram te same ustawienia i jest dramat, zmieniak kierunek i wszystko stoi, anizo wyłaczone i w gierce i we właściwościach sterowników, kolejne niedopracowne stery ati (mam najnowsze 7.8)?? W tescie wydajnosci wszytko hula 0% ponizej 25fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jedyna rada - zagraj jak bedziesz mial szybszego kompa, szkoda sie uprzedzac przez czyjąś techniczną fuszerkę. to jest bardzo fajna gra, niestety silnik sie nie nadaje do tych wielikch poziomów jakie tutaj potworzyli. na moim kompie z podpisu w "extr.point" czasami byly takie spadki animacji ze szczeka opadala. ten silnik nadaje sie tylko do wąskich korytarzy i srednio duzych pomieszczen ( podstawka ), a zauwaz ze tutaj pomieszczenia są ogromniaste... i chyba procek nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Slimeck , 1024x768 i SD3700+7900GS 600/1600 = gralem bez zadnego problemu z detalami na high (nie pamietam czy byl AA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) witam czy ktos ma savy do tej gry na Viscie? Skopiowalem sobie, ale gdy gralem jeszcze na XP i teraz zbytnio nie chca dzialac a nie usmiecha mi sie przechodzic polowy gry od poczatku. Jak cos to PW. Z gory dzieki. pozdrawiam edit. Dobra juz nie trzeba. Przeszedlem dodatek i niestety ssie <_< Mialem sie brac za Perseus Mandate, ale chyba jednak podziekuje. Mniej klimatycznie, a widokiem IDENTYCZNYCH korytarzy po prostu idzie sie pozygac. Edytowane 5 Maja 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...