Gość mariush190 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Witam! Zapraszam na www.soft-pc.pl Nowy service o tematyce komputery, modding, overclocking,software, download itp. Zapraszam do rejstracji na forum. Jestesmy (jako redakcja) otwarci na wymiane buttonów. Pozdrawiam www.soft-pc.pl Edytowane 6 Maja 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ładna szata graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Top i poziome menu niezłe! Tylko to pionowe po lewej stronie to tak strasznie razi. Jakbym jportala widział ;-] Edytowane 6 Maja 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Nagłówek i stopka ok, a nawet można powiedzieć, że świetny pomysł. Gratuluję. Jak zmienicie jeszcze lewą stronę, a szczególnie to menu (najlepiej w tonie nagłówka i stopki) to będzie naprawdę dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 serwis jeszcze jest w fazie rozwojów. Niedługo przyjdzie troche sprzętu do recek. A tak wogle, to zapraszam do rejstracji! To nie jest jPortal tylko PostNuke. Nad menu bocznym sie pomysli jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam jestem adminem tej stronki i wezne pod uwage wasz sugestie i pomysły.Dziekuje i Zapraszam do odwiedzin i forum. PS. Administrtorzy tego forum jeżeli sie zarejestrujecie to dostanjiecie range PurePC.pl Zapraszam są juz ui nas: Night-Modders,Overclock.pl, HardPC.pl i OC-Team.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A moderatorzy też? ^^ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 tez hehe ps. co proponujecie zmienic w tym lewym bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXus Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Tabelke 'Sprzęt dostarcza:' przenioslbym troszke nizej, tak zeby 'Menu' bylo na samej gorze. To napewno poprawi funkcjonalnosc strony. Z 'Menu' usunalbym te okropne obrazki :P (chyba ze zastapi sie je jakimis innymi, ladniejszymi i bardziej pasujacymi do layouty strony, te z top'u sa calkiem fajne). Przydalo by sie rowniez zawartosc 'Menu' ustawic w innej kolejnosci, np. Artykuły, Warsztat, Download, Twoje konto, Użytkownicy, Redakcja. Użytkownicy i Redakcja to chyba najzadniej odwiedzane dzialy, wiec powinny byc na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) oki zmienie to ale jakie obrzki te kropki czy co ? ps. kolejnośc zmieniona a grafiki nie zmieniac w kolorze stopki? jak tak to które elementy? Edytowane 7 Maja 2006 przez Soft-PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Lepiej jakoś ciekawie ułożyć te linki, a absolutnie wyrzucić tą grafikę, która jest obok nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hmm teraz nie jest lepiej? hmm teraz nie jest lepiej? a może użyć <li></li> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 duzo lepiej jest jak menu jest wyzej. Teraz jest ok. Jedyne co mnie dręczy, to to, ze nie ma na stronce shoota z forum. wtedy forum by było chętniej i czesciej odwiedzane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 bedzie nie długo. Co jeszcze zmienic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam kolegę po fachu. Podpis masz zmieniony na Soft-PC.pl i myślę, że współpraca się rozwinie. Proszę o kontakt na GG/PW abyśmy dogadali kilka rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ja bym jeszcze wyrzucił te ikonki, bo niektóre nie są estetyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hmm ja wiem dobre sa i czemu niby sa nie estetyczne? wszystko gra teraz moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taid Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Moim zdaniem wszystko gra:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 oki czyli juz nic nie zmieniamy. Zachęcam tez do udziału w konkursie graficznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Chodzi mi o to, że ikona przy linkach i Redakcji nie jest dobrze wpasowania. Tj. Zostało jeszcze trochę białego tła z wycinania ikon z jakiegoś obrazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hmm moim zdaniem dobrze jest nikt nie bedzie sie tak przygldał na takie prawie nie widoczne rzczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hmm moim zdaniem dobrze jest nikt nie bedzie sie tak przygldał na takie prawie nie widoczne rzczyPrawie robi duza roznice.. by Żywiec.. Jak juz chcesz miec profesjonalny serwis to nie odwalaj fuszerki.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) hmm to prosze jeszcze napisać dokładnie co by zmienic ? ps. oki ikony zmienione teraz ja nie widze tego białego, a wy? co jeszcze zmienić ? Edytowane 7 Maja 2006 przez Soft-PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Już trochę lepiej. Ja na twoim miejscu zmieniłbym w ogóle to menu, bo nie przystaje do reszty wyglądu graficznego. Może coś we flash'u... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) hmm a teraz? zrobiłem tak jak ktos pisał zeby było w kolorze stopki Edytowane 9 Maja 2006 przez Soft-PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Przy "Reklamie" rozjechało Ci się tło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 hm u mnie nic nie ma odsiwez sobuie a tak po zatym juz lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) W menu popraw kodowanie bo widać krzaki bull;Programy bull;Porady bull;Relacje bull;Tweaking bull;WaterCooling Poza tym niebieska czcionka w ciekawostkach jest niewidoczna. Edytowane 10 Maja 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 wiem tzw faza testów wieczorem bedzie skonczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ladnie ladnie :) szkoda ze zemnie marnywebmaster FRONPAGE...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...