begi89 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) mam monitor gateway VX-755 i mam 2 problemy , mysle ze wiecie co jest nie tak i mi pomozecie 1. (1 problem zostal rozwiazany) 2. gorna srodkowa czesc ekranu jest troche nie wyrazna (rozmazany obraz, niewiem jak to przezwac) czy mam uszkodzony monitor? czy to porpostu wina tego ze obraz jest znieksztalcony (chodzi mi tu oto ze gdy w ustawieniach monitora wyruwnuje obraz z lewej zeby byl rowny... udaje mi sie to zrobic ale wtedy z prawej jest krzywo ... w rogach... kombinowalem,obracalem,rozciagalem i chyba lepiej niz teraz mam nie bedzie ... wiec jak to jest jest z tym "rozamazaniem"? moze ktos ma taki monitorek i poda mi wartosci rotation,percusion,pinbalance,paralelogram,trapezoid . Edytowane 7 Maja 2006 przez begi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
begi89 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 a jescze zauwazylem takie cos ze jak mi sie otwiera jakies okno np z gg albo jakis folder to obraz mi sie rozciaga ... czasem jak gram to pobokach jakby skacze ... co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...