prekoorsor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam forumowiczów! Moze jest na forum jakis uzytkownik laptoka Tashiba z serii M60? Znalazlem sporo opinii na temat roznych modeli serii M70 a o M60 nikt nic nie pisze. Czy to jest starsza seria, gorsza? Bo ja wlasnie zastanawialem się nad kupnem Toshiby M60-182. Z tego co sie orientuje to 60 roznia sie tylko o 17 calowy wyswietlacz i chyba jakis czytniak kart express czy cos. Czy jest ktos w stanie mi doradzic, badz odradzic coś? Czy 17 calowe matryce w laptopach maja rozdzielczosc natywną inna niz 1280x1024 bo w specyfikacjach M60-tek pisza 1440x900?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Ślawski Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam forumowiczów! Moze jest na forum jakis uzytkownik laptoka Tashiba z serii M60? Znalazlem sporo opinii na temat roznych modeli serii M70 a o M60 nikt nic nie pisze. Czy to jest starsza seria, gorsza? Bo ja wlasnie zastanawialem się nad kupnem Toshiby M60-182. Z tego co sie orientuje to 60 roznia sie tylko o 17 calowy wyswietlacz i chyba jakis czytniak kart express czy cos. Czy jest ktos w stanie mi doradzic, badz odradzic coś? Czy 17 calowe matryce w laptopach maja rozdzielczosc natywną inna niz 1280x1024 bo w specyfikacjach M60-tek pisza 1440x900?? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam! nie ten dział, a co do tej toshiby to dlaczego starsza seria ma być gorsza?? a poza tym z tego co wiem to różnią się tylko matrycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...