Kwazor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Hey! Nawaliłą mi nokia i zostaem bez budzika ... Znacie moze jakis progs do kompa by rano właczył muze w kompie ....\??? lub zaczał wyć ?? Byle mnie obudziło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Hmm.. domyślam się że masz kompa włączonego na noc, ja to bym użył WINDOWN program DO WYLACZANIA kompa (ustawiasz godzine itd), i dal glos na full w momencie zamknięcia będzie dzwięk z XP ktory obudzi nawet trupa:P Edytowane 6 Maja 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) miałem kiedyś taki program.. nazywał się Zegarynka (szukaj na google zegarynka.exe) i ustawiało się tam godzine i czy powiadamiać o godzinie ma sygnał czy głos kobiecy. Edytowane 6 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 http://www.blitz-art.lsp.pl/index.php?s=pr...a3023dfa6c23bfe Nigdy mnie nie zawiódł.. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 foobar + ten plugin : http://www.hydrogenaudio.org/forums/lofive...php/t19109.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 w najprostszym razie wystarczy chyba użyć harmonogramu zadań z windy i polecania at :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Dawno temu napisalem program, ktory potrafi pare rzeczy o okreslonej porze wykonac i jako obudzik tez sienadaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...