Konracik Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam mam laptopa Aristo Smart 270 z karta graficzna Intel® Graphics Media Accelerator 900. Na stronie producenta znajduje sie informacja ze..... daje ona mozliwosc grania w gry 3D. Prubowalem uruchomic starsze gierki (Fifa2002, Collin McRae) ale nie moge w nie pograc, gdyz.... brakuje akceleracji. Mam pytanie: co mam zrobic aby pograc w te gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 masz coś chyba źle ustawione/złe sterowniki albo wyłączoną gdzieś akcelerację. Intel GMA 900 jest [ciach!]ianym akceleratorem, ale nawet on gry które wymieniłeś potrafi z palcem w d.... odpalić. Przeinstaluj stery powinno pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konracik Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No wlasnie sam za bardzo nie wiem o co chodzi, bo zainstalowaem najnowsze co sciagniete sterowniki ze strony intela do mojego mobilnego i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konracik Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A czy jakis wplyw na to ze nie moge grac w takie gry moze miec zaistalowanie systemu WINDOWS 2003? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altman Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A czy jakis wplyw na to ze nie moge grac w takie gry moze miec zaistalowanie systemu WINDOWS 2003? Witaj, oczywiście, że ma. Panel Sterowania - Ekran-Ustawienia - Zaawansowane - Rozwiązywanie problemów - suwak przyspieszenia sprzętowego do pozycji "pełne". I można się cieszyć grami 3D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A o graniu na Intelu GMA900 jest juz caly dosc dlugi topic w tym dziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...