Biluelblag Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Witam mam zamiar kupic Pentium D 805 i niewiem jaka płyte głowną powinienem kupić. Zależy mi żeby miala duże możliwości o/c i w miare możliwości duze pole rozbudowy. Musi miec AGP, DDRI i 4xATA. Wiem że jest kilka podobnych temetów ale w wszystkich sa płyty pod Pci-e. Z gory THX. P.S. Na cały zestaw moge przeznaczyc 1000PLN, może macie inne propozycje w tej cenie? Edytowane 6 Maja 2006 przez Biluelblag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 asus p5p800se za ok 250zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Z tego co widziałem to ta płyta nie ma 4xATA, jesli nie to mnie poprawcie. Prosze o inne propozycje, niemam kompa juz 2tygodnie prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nie ma innej dobrej płyty spełniającej twoje wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Ale czy ta płyta ma 4xATA czy ja poprostu widzialem zły opis, bo mam 2xCDROM i 1xHDD na ATA, potrzebuje to jakos podlaczyc. 1 2 W pierwszym linku jest 4xATA a w drugim nie?? Edytowane 12 Maja 2006 przez Biluelblag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 a w drugim to niby ile jest?? "Złącza HDD: 2 x UltraDMA 100/66/33" chyba jeżeli są 2 złącza to nikomu nie chodzi o to że na jednej taśmie podepniesz te dyski?? poza tym masz na zdjęciu przy ściance niebieskie i czarne gniazdo więc czemu ma nie obsługiwać 4xATA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ma 2 porty ata czyli mozna podpiac 4 rzeczy czytanie nie boli.....chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Dzieki za pomoc, czy polecacie jeszcze jakies modele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 nie ma innych "normalnych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Co rozumiesz przez "normalny"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 normalna to taka plyta, ktora nie ma wynazlkow typu agp + pci-e czy ddr+ddr2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Aha, rozumiem, dzeki za wszytko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...