B3T0N Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 otoz zalozylem sie z chlopakiem mojej siostry o 0,7L mocnego napoju : wyglada to tak : mam zadanie znalezc co to za firma wydaje samochody ktore nie maja nazw jako takich , tylko podane sa litraze silnikow - nic pozatym z czego sie dowiedzialem to pierwsza litera to A i ostatnia litera to A , czyli firma ma nazwe A.......A nastepna wskazowka , ze mam tego szukac w koncernach amerykanskich , lecz auto jest na licencji "azjatyckiej".....sam nie wiem juz , a musze dac odpowiedz dzisiaj o godzinie 21.15 - PLEASE POMOZCIE :) - jak cos to sie podziele nagroda :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 AMG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 AMG? nie ! - napisalem ze zaczyna sie i konczy na A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 oki udalo mi sie jakms cudem - ta nazwa to ACURA prosze o wywalenie topicu lub go zamkniecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 AURORA widzałem takie cuś w TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Acura to japonska honda. Ale nazwy ma podobne jak honda np. Integra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 albo NSX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Acura to japonska honda. Ale nazwy ma podobne jak honda np. Integra Ale glownie amerykanska honda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 oki udalo mi sie jakms cudem - ta nazwa to ACURA prosze o wywalenie topicu lub go zamkniecie nieprawda, ejst np acura mythos (bardzo satry model) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 AURORA widzałem takie cuś w TV a nie widziales tam jeszcze pary skrzydel ;) no i producent by sie zgadzal AreA 52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Tobie pewnie chodzi o jakas firme tunningowa :P Nie ma takiego producenta samochodow, ktory produkuje samochody "nienazywajace sie" :D Mam kilka typow. Jako, ze mogles pokopac troszke z tym, ze nazwa sie konczy rowniez na "A" wiec podam kilka mozliwosci. Abarth, AMG, Alpina, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 napisz jak w koncu sie skonczylo. kto wygral? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Tobie pewnie chodzi o jakas firme tunningowa :P Nie ma takiego producenta samochodow, ktory produkuje samochody "nienazywajace sie" :D Mam kilka typow. Jako, ze mogles pokopac troszke z tym, ze nazwa sie konczy rowniez na "A" wiec podam kilka mozliwosci. Abarth, AMG, Alpina, Przecież BMW się nie nazywają...mają tylko serię, gdzie pierwsza cyfra oznacza model, dwie następne pojemność, i ew. dodatkowe oznaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 napisz jak w koncu sie skonczylo. kto wygral? WYGRALEM!!!!!!! ale za to co wygralem !!!! zamiast nedznego 0,7L to 1L ABSOLUTA!!!!! ahhhh nie moge sie doczekac weekendu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 mam tego szukac w koncernach amerykanskich , lecz auto jest na licencji "azjatyckiej" trochę po czasie, ale jestem przekonany, że to ACURA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 napisz jak w koncu sie skonczylo. kto wygral? WYGRALEM!!!!!!! ale za to co wygralem !!!! zamiast nedznego 0,7L to 1L ABSOLUTA!!!!! ahhhh nie moge sie doczekac weekendu :P ale w koncu to byla acura czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 napisz jak w koncu sie skonczylo. kto wygral? WYGRALEM!!!!!!! ale za to co wygralem !!!! zamiast nedznego 0,7L to 1L ABSOLUTA!!!!! ahhhh nie moge sie doczekac weekendu :P ale w koncu to byla acura czy nie? oczywiscie ze acura - wspomnialem troszke wyzej o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...