Arczi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Siemka wszystkim. Temat umieszczam w tym dziale, poniewaz tyczy sie kart graf. Otóż mam grafike od Gainwarda i razem z nią dołączony program EXPERTool. Wczoraj w tym programie spokojnie mogłem ustawić zegary na 600/1200 i spokojnie miescily sie w żółtym polu. Dzisiaj standardowe czyli 500/100 są bliskie czerwonego pola. I wogole jej teraz mocno podkrecic nie moge, a wczoraj bylo tak ladnie. Wiecie dlaczego? Z gory dzieki i pozdro. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) hmmm moze teraz krecisz w trybie 2d? a Ty krecisz karte do 600/1200 na fabrycznym chłodzeniu? :> aa jeszcze jedno pytanko Czy nie ma tematów o 6600/GT ? :mur: Edytowane 7 Maja 2006 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Podkrecam w trybie 3d, a chlodzenie to mam: wentylator i radiatory na pamieciach wiec chyba dobre nie? Jak windows chodzi normalnie, to mam teraz temp. grafiki około 40*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...