Gość h2opolomatti Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Witam. Mam problem z 3dmarkiem 2006. Zassałem go wczoraj w nocy i uchachany ze wreszcie zobacze co oni tam wymyslili puszczam test. I co laduje sie i wychodzi do systemu. Dla sprawdzenia puscilem 2005 i goli co jest?? Sprzet mi nie wyrabia<lol2> czy blad jakis?Pozdrawiam Edytowane 7 Maja 2006 przez h2opolomatti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Żeby odpalić ten benchmark MUSISZ mieć 1 GB pamięci. A jak już Ci się uda to się nie załamuj - to jest bench na NAJszybsze karty i nawet na 6600 GT (550/1120) potrafi klatkować (0-1 fps) na teście z kanionami na Marsie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) ja puszczalem wersje 2k6 jeszcze na 512mb i chodzil ok. zainstalowales ten "sterownik" od chyba creative o ktory prosil instalator pod koniec?? Edytowane 8 Maja 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 u mnie napewno bedzie stale 120 fps ;) ogolnie ostatni 3dmark jaki instalowalem to 2001 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...