frogkiller Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Mam problem szukalem po forum, ale sie nie doszukalem. Próbuje posłączyć bardzo stary komputer z kartą riva TNT2 32MB do telewizorka takiego małego czarnobiałego :mur: . i teraz nie wiem jak to zrobić. Telewizor ma wejście czincze z tyłu takie w koloże yellow. Moje pytanko czy potrzebna jest karta z ViVo czy może tv-out jakieś specjalene kable, bo widziałem na allegro kabel z monitorowego na czincze ale wejści i jakiś taki z 9 pinami okrągły. Może mnie ktoś poinstruować?? jeżeli to nie ten dział to sorka ale nie wiem do którego się nadaje :P Dizęki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ciezko sie doczytac ;) rozumie ze chcesz podlaczyc karte z tv, ta twoja riva ma wogole wyjscie tvout? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogkiller Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 No wlasnie nie ma tv out. mam inna karte z tv out gf2 ale tam jest takie dziwaczne okragle wyjscie 7 pinów w 2 rzędach po 4 i po 3 :/ chodzi mi o to co zrobić żeby wyświetlić obraz na telewizorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Nie ma wyjscia, nie ma obrazu w tv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogkiller Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 no spoko ale dajmy nato że chce sobie kupić jakaś tania karte z tv out np geforce 2 mx400 i ona ma takie dziwne wejście z tyłu jak to podłączyć do telewizora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Wtykasz jeden koniec kabla do grafy, drugi koniec wtykasz w wyjscie w tv i odpalasz tryb av i powinno smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) potrzebny bedzie ci ten kabel http://allegro.pl/item100834988_kabel_komp..._zaklocen_.html moze znajdziesz taniej, wziolem pierwszy z brzegu ;) Edytowane 7 Maja 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Poszukaj, ktorys z tych bedzie na 100% dobry: http://www.allegro.pl/4727_video.html?id=4...p&change_view=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) No wlasnie nie ma tv out. mam inna karte z tv out gf2 ale tam jest takie dziwaczne okragle wyjscie 7 pinów w 2 rzędach po 4 i po 3 :/ chodzi mi o to co zrobić żeby wyświetlić obraz na telewizorze to kup przejsciowke na allegro http://allegro.pl/search.php?string=przej%...0&pay=0&order=p edit: uprzedziliście mnie. Edytowane 7 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Nie ma wyjscia, nie ma obrazu w tv... Niekoniecznie: Konwerter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Niekoniecznie: Konwerter ;* Ja znalazlem tanszy: Konwerter Edytowane 7 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 tylko przy tych konwerterach nie ma mozliwosci rownoleglego pracowania na monitorze i na tv, masz obraz tu albo tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 tylko przy tych konwerterach nie ma mozliwosci rownoleglego pracowania na monitorze i na tv, masz obraz tu albo tu ;) No niestety. Coś za coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogkiller Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Bardzo wam dziekuje. Ten konwenter to najlepsze rozwiązanie :D nie trzeba mieć tv out, a i tak komp będzie tylko podlaczony do TV. :rolleyes: poszukam gdziś tego może znajde taniej i będzie spoko. Jeszcze raz wielkie dzięki. Bravo Edytowane 8 Maja 2006 przez frogkiller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...