Skocz do zawartości
zomer

256MB DDR czy 512MB SDR ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hi ALL :D

Mam taki mały dylemat właśnie ten co w topicu kasy niewiele i co tu kupić : 256 ddr oem za 220zł czy 512 sdr oem za 229zł, mam płytke mieszaną (sdr i ddr) z tym że narazie mam 128 sdr i było by 640 :P jakbym kupił to 512, no i co się tyczy ddr'ow to to jest płyta na kt266.

Ram kupuje bo mi giery coś kiepskawo chodzą. Poradzili byscie coŚ :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zależy ci na punktach w 3DMArku - kup DDR, ale jeśli chcesz zapewnić sobie komfortową prace pod XP to 512 RAMu jest rozwiązaniem bardziej na miejscu. Przy duronach i tak (podobno :roll: ) zmiana z SDR na DDR nie wiele daje (kilka % )

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zależy ci na punktach w 3DMArku - kup DDR, ale jeśli chcesz zapewnić sobie komfortową prace pod XP to 512 RAMu jest rozwiązaniem bardziej na miejscu. Przy duronach i tak (podobno  :roll: ) zmiana z SDR na DDR nie wiele daje (kilka % )

Pozdrawiam

Ile daje zmiana sdr na ddr w 3dmarku

A tu odpowiedz na pytanie z topicu.

!!!SZUKAJ!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jednak lepszym rozwiazaniem jest kupic ddr i potem jak bede tanie jak sdr doku[pic dodatkowo 512. Byly jz takie topici, i nie raz pisali ze nie oplaca sie juz inwestowac w SDR'y...

Tak, tylko co z tego, że bardziej przyszłościowe, jak kasy brak a np. UT2003 zamieni się z gry na zdjęcia :wink: Jeśli ktoś ma D1200 i KT266 to znaczy, że na sprzęt nie może wywalić kupy kasy i raczej nie prędko zmieni go całkowicie (mówię tu o swoich kuzynach :lol: ) - w tym wypadku nie ma co mówić o "dalekosiężnym" myśleniu - trzeba mieć sprzęt "działający" a nie słaby, ale "przyszłościowy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...