zomer Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Hi ALL :D Mam taki mały dylemat właśnie ten co w topicu kasy niewiele i co tu kupić : 256 ddr oem za 220zł czy 512 sdr oem za 229zł, mam płytke mieszaną (sdr i ddr) z tym że narazie mam 128 sdr i było by 640 :P jakbym kupił to 512, no i co się tyczy ddr'ow to to jest płyta na kt266. Ram kupuje bo mi giery coś kiepskawo chodzą. Poradzili byscie coŚ :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jeżeli zależy ci na punktach w 3DMArku - kup DDR, ale jeśli chcesz zapewnić sobie komfortową prace pod XP to 512 RAMu jest rozwiązaniem bardziej na miejscu. Przy duronach i tak (podobno :roll: ) zmiana z SDR na DDR nie wiele daje (kilka % ) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jeżeli zależy ci na punktach w 3DMArku - kup DDR, ale jeśli chcesz zapewnić sobie komfortową prace pod XP to 512 RAMu jest rozwiązaniem bardziej na miejscu. Przy duronach i tak (podobno :roll: ) zmiana z SDR na DDR nie wiele daje (kilka % ) Pozdrawiam Ile daje zmiana sdr na ddr w 3dmarku A tu odpowiedz na pytanie z topicu. !!!SZUKAJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 sorry chlopcy i dzięki za linki MicJes ale 640mb sdr a 256mb ddr, gry zraz bendą wymagać 512mb, a może poczekać ikupić te ddr ale 512ddr~410zł sam nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 sorry chlopcy i dzięki za linki MicJes ale 640mb sdr a 256mb ddr, gry zraz bendą wymagać 512mb, a może poczekać ikupić te ddr ale 512ddr~410zł sam nie wiem Najlepiej kupić 512DDR, ale sam wiesz... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 sorry chlopcy i dzięki za linki MicJes ale 640mb sdr a 256mb ddr, gry zraz bendą wymagać 512mb, a może poczekać ikupić te ddr ale 512ddr~410zł sam nie wiem Najlepiej kupić 512DDR, ale sam wiesz... :wink: ...kasa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 chyba jednak lepszym rozwiazaniem jest kupic ddr i potem jak bede tanie jak sdr doku[pic dodatkowo 512. Byly jz takie topici, i nie raz pisali ze nie oplaca sie juz inwestowac w SDR'y... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ... zawsze jej za mało ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 chyba jednak lepszym rozwiazaniem jest kupic ddr i potem jak bede tanie jak sdr doku[pic dodatkowo 512. Byly jz takie topici, i nie raz pisali ze nie oplaca sie juz inwestowac w SDR'y... Tak, tylko co z tego, że bardziej przyszłościowe, jak kasy brak a np. UT2003 zamieni się z gry na zdjęcia :wink: Jeśli ktoś ma D1200 i KT266 to znaczy, że na sprzęt nie może wywalić kupy kasy i raczej nie prędko zmieni go całkowicie (mówię tu o swoich kuzynach :lol: ) - w tym wypadku nie ma co mówić o "dalekosiężnym" myśleniu - trzeba mieć sprzęt "działający" a nie słaby, ale "przyszłościowy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 w przypadku amd to i tak nei am wielkiej, roznicy, no chyba,z e w 3dmarku, ktory dla mnei wiarygodnym testerem nie jest, to ja bym bral 512 sdr i sie nei zastanawial! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...