michall35 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Co zrobić- miałem rok temu wartość procesora +1700MHz i wszystkie testy na to wskazywały ,a obecnie mam 1,10GHz ta wartość zmienila się jakieś pół roku temu co zrobić aby przywrócić dawną wartość-moc procesora? Dodam że nic nie zmieniałem w pocecie i mnożnik w BIOsie jest zablokowany - pomóżcie. (Sa dwie wartości do podkręcenia chyba Fsb i Cpu jedna z nich jest zablokowana i niemoge przestawić na 133 mhz, nawet jeśli przestawie na tryb manual.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Pierwsze - AMD nie Adm [; Drugie - Jaka masz plyte glowna? I gdzie masz instrukcje od niej? :rolleyes: Trzecie - Sciagnij CPU-Z, wypakuj i wpisz/wklej to co pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 miales raczej 1700+ czyli 11x133MHz, teraz magistrala przestawila ci sie na 100MHz (stad 11x100=1100Mhz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Wejdź do biosu. (Podczas uruchamiania kompa wciskaj delete) i poszukaj wartości fsb. Zmień ją ze 100 na 133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Wejdź do biosu i ustaw 133x11. To przywróci Ci wartość 1700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...