chryst Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam! chciałbym trochę wiecej wyciągnąć z swojego D920 i mam nadzieję iż troche pomożecie Moja konfiguracja to: P D920 Asus P5LD2 GoodRam DDR2 667 T. Tower 112 dzięki któremu w stresie mam mniej niz 50stopni Na mojej maszynie zmniejszyłem taktowanie pamieci aby pracowały z FSB 1:1 oraz dalem 3-3-3-9 FSB podniosłem do 235 Pci-e = 100 oraz pci=33.3 na sztywno Napięć narazie nie zwiększałem parametryz CPU-Z Report Co więcej moge z min zrobić? bo moja wiedza o OC na tym się kończy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 jezus.... nie ten dzial podstawowe zagadnienia raczej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Podnosić FSB i napięcie :) i zajrzeć do FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 odezwal sie ten, ktory do niego zaglądnal :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 odezwal sie ten, ktory do niego zaglądnal :-PA zajrzałem ;-) jestem mądrzejszy o lekturę tegoż FAQ, ale jakby co to na PW, bo to troll ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...