pshem Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 "Stan zagrozenia" z Harrisonem Fordem a konkretnie scenka ataku na kolumne samochodow w waskiej uliczce, ale ogolnie caly film rzadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Scena z filmu "Blade Runner" - Zhora podziurawiona przed Deckarda przebiega przez witryny sklepowe, tłukące się szkło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Face Off 7 minuta filmu - animacja plaszcza Cage'a na lotnisku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ghost in the Shell - scena walki z czołgiem, a zwłaszcza scena jak próbuje otworzyć właz, ale również scena kreacji cyborga, oraz chyba najlepsza: scena z miasta, kiedy obserwuje "normalne" życie... Blade Runner - praktycznie każda scena tego filmu, z największym uwzględnieniem końcowej (kiedy umiera Roy), ale również scena z sową, scena w barze, nie no... po prostu każdy moment jest godny zapamiętania.... Legenda - scena z jednorożcami (również w Blade Runnerze, jako, że Scott już w trakcie pracy nad BR, miał w głowie pomysł na Legende) Terminator 2 - ostatnia scena (jak byłem mały to sie popłakałem). Dark Crystal - film za całość, ale są sceny, które zapamiętałem mimo, iż przez wiele lat nie pamiętałem co to za film i nie mogłem skąd go zdobyć: jak np: scena wymiany wspomnień, scena przyzywania zwierząt... Pitch Black - z nowszych filmów, to moment, w którym Vin Diesel mówi "Looks clear.", wychodzą i przelatuje potwór, koleś ma pretensje, pyta sie jak teraz a Vin: "Looks clear." :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 "Szeregowiec Ryan" - desant w Normandii. "The Ring" - klimacik, cały film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jest wiele fajnych scen... w tym momencie przypomniały mi się: "Ostatni Mohikanin" kiedy Madeleine Stowe rzuca się w przepaść... "Omen" - Gregory Peck odkrywa na ciele synka znak 666, "Czas Apokalipsy" - atak helikopterów na wioskę. (Ach ten Wagner) :D "Adwokat diabła" - scena z pustą ulicą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ALIENS Hudson : Vasquez czy ktos kiedys pomylil cie z facetem ? Vasquez : Nie . A ciebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kiler i Kilerów 2 Scenka jak jadą tym fajnym autkiem w SWORDFISH Gone In 60 Seconds - film super cały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jest mnostwo scen ktore pamietam teraz i zapamietam jeszcze na wiele dni. Jednak z takich najnowszych to jak w James Bond: Die another day - balet samochodow na lodzie, "Droga do zatracenia" (z Tomem Hanksem) jak rozwala zakapiorow swojego "przyrodniego" ojca i wogole nie ma dzwieku - to bedzie klasyczna scena za 10 lat. Taaaa. Scena jest wyj.... w kosmos. Ma niepowtarzalny klimacik :) Polecam wszystkim. Dla tej sceny film można zobaczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 LEON zawodowiec i wszystkie sekwencje z Oldmanem wszystkie !!!! dla niego ogladam ten film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 fajny topic gratki pomysłu jak mi sie bedzie cos przypominało wiecej to bede powiekszał posta dojde do 100 lekko :twisted: 1 matrix- all 2 star warsy -all 3 snatch -koncowa scena walki na ringu zajebi,sta wogule film all rulezz 4 terminator 1 -koncowa scena jak mysla ze arni zginoł w ciezarowce a tu zonk 5 terminator 2- all 6 commando- jak arni se na poczatku niesie dzewo,jak puszcza kolesia trzymanego nad przepascia(i lay) i scena koncowa jak naparza z wszystkiego co ma w nadbiegajace mieso armatnie a kule leca nad krzewami róż 7 fight club -scena w ktorej norton masakruje twarz blondynkowi 8 sceny z bondow (za duzo pisania) 9 seven- jak pały znajduja "trupa" w mieszkaniu na łozku aten nagle łapie powietrze 10 blade 1 - disco na samym poczatku 11 ghost in the shell -scena koncowa (proba wyrwania włazu) wogule anime rulezz 12 legend- scena jak ten czerwony rogaty wychodzi z lustra 13 dumb and dumber -koncowa scena gdy zatrzymuje sie autokar z laskami,, 14 lord of the rings 1 2 ,,3 15 swordfish -scena na samym poczatku z kulkami 16 american history x- zeby na kraweznik.. 17 basic instinct -szaron w czasie przesluchania noga na noge (ogladalem to na stopklatce ... 18 end of days- jak gabriel byrne sprzedaje strzala kolesiowi i mu sie głowka rozlatuje 19 evil dead- jak brucowi cambellowi demon opanowuje reke i wogule cała trylogia rulez 20 conan barbarzynca i niszczyciel all 21 pulp fiction 22 jackass the movie- all 23 from the dusk till dawn -salma tanczy miodzio... 24 filmy z jackie chanem -za duzo pisania 25 irreversible- scena gwaltu i gasnica 26 the cathedral- koncowka (powinien dostac oskara amerykance sie nie znaja) 27 hannibal- scena jak ray wpierdala swoj własny mozg 28 con air -scena jak wyprowadzaja tego kolesia naj niebezpieczniejszego wtym ubranku i pozniej zdejmuja mu maske a tu taki cieć. 29 never ending story 1- all(sentyment z dziecinstwa jednak kolejne czesci ti totalny chłam i kaszana) 30 scent of a woman- jak al tanczy z laska tango 31 knockaruond guys-scena w barze w stylu czy jest tu jakis cwaniak a konkretnie jak mu vin diesel spuszcza w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ol 32 the pianist-szkop wybiera z szeregu kilku zydow kladzie ich na glebe i pokolei kula w łeb dochodzi do ostatniego i mu sie konczy magazynek... 33 kung pow- poczatek ,"betty", i wogule.. 34 black hawk down-marine wychodzi z budynku i wpada w poslig jednoczesnie zamiast w niego mały murzynek trafia z ak47 w swojego starego 35 final destination-koncowa scena wogole all 36 american pie-stifler i wszystko jasne 37 american psycho-scena w domu z siekierka(powinien byc oscar dla bale'a) 38 cape fear- jak de niro rucha(w sumie gwałci)laske od tyłu i po chwili odgryza jej policzek.. 39 the elephant man -all wzruszajacy film 40 braindead(dead alive)- mamuska, scena z kosiarą na koncu 41 jaws- jak poraz pierwszy wystawia pysk z wody 42 e.t.-scena jak sobie fruną na rowerku 43 godfather- marlon i sycko jasne 44 the rules of attraction - all ryje psyche rowno jak koles podczas stosunku puszcza pawia S.S. na plecy wogule koncowka 45 Bowling For Columbine - amerykanie to idioci to trzeba zobaczyc !! zakladasz konto w banku i dostajesz shot-guna !!! 46 Cold Mountain- scena otoczenia wojsk polnocy (masakra) 47 Fear and Loathing in Las Vegas - depp z del toro miażdza !!!rycie psyhy przedostatnie starcie ;] 48 Knallharte Jungs 1i 2 -zajefajne niemieckie komedie redbul rox ! 49 shining - dzak nikolson psyho 50 The Usual Suspects - film normalnie mnie zdziesiątkował ; kim jest kajzer sołza !jedno z najbardziej szokujacych zakonczen jakie widziałem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Mortal Kombat byl to pirat i tlumaczenie "ty durniu ty duraku" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 "Behind Enemy Lines' - za linia wroga scena jak F/A-18 usliluje uciec dwom rakietom SAM , potem film mozna wylaczyc "Pearl Harbor" sceny z walk na Anglia ujecie walczacego spitfire z Benem Affleckiem i w tle tekst z listu "droga Evelyn , tu jest inaczej niz myslalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Last Highway - ostatnia scena Forrest Gump - cały Pulp Fiction - cały Matrix - ostatnia godzina filmu Kompania Braci - większość odcinków Szeregowiec Ryan - Omaha i potyczka z niemcami w mieście a i jeszcze teledyski Tool-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Leon sie nie liczy bo on cały zapda w pamięć a Oldman szczególnie :) a w tym topiku miały byś sceny!!!!!!!!!!! a nie filmy :) Ja zgłaszam kandydature Adwokata Diabła, jak Al Pacino wkłada palec do wody święconej w katedrze :) :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja zgłaszam kandydature Adwokata Diabła, jak Al Pacino wkłada palec do wody święconej w katedrze :) :) ;) Al Pacino jest w całym tym filmie REWELACYJNY! Dla mnie ten film jest jednym z lepszych obrazów ostatnich lat.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Robocop - Murphy rozwalany shothanami Robocop pierwszy raz pojawia się na komisariacie , strzelnica, szpikulec w szyjii :D, walka w ED-em...ogólnie film mimo lat nic się nie zestarzał- full wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...