kuebk Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam! Mam takie pytanie sa moze jakies programy za pomoca ktorych moglbym zobaczyc jakie pakiety wysyla dana aplikacja//gra ? oraz czy ewentualnie istnieja programy za pomoca ktorych moglbym wyslac odpowiednio spreparowany pakiet... nie mam tu na mysli podszywania sie pod kogos//czyjes ip ;) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 takie programy nazywają się sniffer-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 znalazlem cos takiego jak: winsock packet editor pro... ale on nie umozliwia mi podgladania na bierzaco odbieranych pakietow... sa takie ktore to umozliwiaja ? :P hmm - mozliwe ze nazywaja sie sniffery, niestety ja nieznam sie na tym :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...