steryd123 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 jak sprawdzic czestotliwosc pci ??? w biosie nie dopatrzylem sie dzielnikow i nie wiem jak to sprawdzic a chce wiedziec zeby mi dyski nie popadaly ja mam p4 z 100 na 126Mhz przetaktowane i nie wiem czy dyski to wytrzymaja i inne uzadzenia. w dzielnikach nic nie majstrowalem bo nie znalazlem tylko krecilem magistrala teraz z fsb 400 mam 504 MHz. prosze o porade jak to sprawdzic???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Sandra 2003. Bylo to juz pare razy.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 mam ta sandre ale nie wiem co mam tam za opcje wybrac ?? i jak to sie po angielsku bedzie nazywac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mainboard Information i Pci Bus 0 powinien wytrzymac pci 38 ale to naprawde górna granica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 w pci bus 0 pisze PCI(!xPCIClk) co to oznacza czemu nie ma podanej konkretnej wartosci ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Przy 126MHz FSB masz pewnie 42MHz PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...