mx19 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 witam, problem jak w temacie. plyta cacy. prawie. wiadomo zmiana pieprzonego vcore jest niemozliwa dla sempow 2800+ i nizej. proc i tak w miare nizle sie kreci bo na htt 275 jest full stable. mam rewizje 1.01A3. i mysle co zrobic zeby jednak jakos zmienic to napiecie... czy wie ktos moze co daje nowy bios 1011.003? z tego co pamietam w/w asus w rewizjach 1.01 (nie wiem z ktorym biosem) mial taka mozliwosc (zmiany vcore). moze ktorys z biosow temu zaradzi??? nie mam pomyslu na ta plyte :/ need your help! ps. wymiana proca/mobo nie wchodzi w gre niestety :( pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 masz jeszcze drut moda...szukaj o tym na forum :) p.s. 275 to nedza...300 to jest całkiem niezły na standartowym vcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx19 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 masz jeszcze drut moda...szukaj o tym na forum :) p.s. 275 to nedza...300 to jest całkiem niezły na standartowym vcore max co wycisnalem z odpaleniem windy (na prawie minute! ;)) to 317. przy 315 zdazylem zrobic screeny ;) ale markow nie wazylem sie odpalic :D. na 305 przechodzi marki ale po 3,4 h wywala mi bluse'a (akurat w trakcie pisania prezentacji maturalnej - damn :/) dlatego moge powiedziec, ze nie jest full stable... a co do drut-moda to juz znalazlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ja tylko dodam od siebie ze płyta jest niezła jesli chodzi o HTT 350MHz zrobiłem na sempie 2500+ (kumpla) wyzej chyba kontroler pamieci nie wydajał a ofkors napiecia nie podnosiłem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...