stanmar Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Witam mam problem z odinstalowaniem internet security symanteca. Coś źle odinstalowałem potem niepotrzebnie wykasowałem i teraz 15 min uruchamia mi się system. Jak wyczyścić system z tego wszystkiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Format C:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanmar Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 NA RAZIE PRÓBUJE SIE POWSTRZYMAC PRZED TAK RADYKALNYM DZIAŁANIEM JAK FORMAT C; NA RAZIE KTOS MI ZAPROPONOWAŁ RECZNE CZYSZCZENIE REJSTRU I KASOWANIE WSZYSTKIEGO OD NORTONA MOZE SIE UDA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) NA RAZIE PRÓBUJE SIE POWSTRZYMAC PRZED TAK RADYKALNYM DZIAŁANIEM JAK FORMAT C; NA RAZIE KTOS MI ZAPROPONOWAŁ RECZNE CZYSZCZENIE REJSTRU I KASOWANIE WSZYSTKIEGO OD NORTONA MOZE SIE UDA? Szczerze tylko to Ci pozostaje.... Edytowane 8 Maja 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zainstalować i odinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A zaglądałeś na stronę Symantec? Using the Norton uninstall tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...