radeksz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 nie wiecie przypadkiem jak ustawic w rejestrze liczbe jednakowych polaczen w win xp sp2 bo xpantispy pisze mi ze nie mam sp2 a mam i nie przemowie mu ze mam sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Jak skonfigurować program Internet Explorer do obsługi więcej niż dwóch sesji pobierania albo gotowy skrypt vbs Increase Internet Explorer Downloads to 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 radeksz > nie da się. Liczbe połaczen mozna zmienic tylko przez wprowadzenie zmian w pliku tcpip.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chryst Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 a do tego jest prg pod adresem www.lvllord.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 czy w Podgląd zdarzeń (eventvwr.msc), pojawiają się informacje o przekroczeniu limitu jednoczesnych połączeń ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 radeksz > nie da się. Liczbe połaczen mozna zmienic tylko przez wprowadzenie zmian w pliku tcpip.sysHmm, rzeczywiście tak jest. Uruchomiłem xp-AntiSpy, który miałem akurat na dysku (3.95 pl) i po wybraniu 'Limit połączeń...' otrzymałem komunikat 'Nieznana kompilacja pliku, nie można dokonywać zmian.'. Ściągnąłem nowszą wersję (3.95-2) - tym razem zmiana limitu przebiegła bez problemu (modyfikacja tcpip.sys). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...