bymben Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Witam Chciąłbym abyście mi doradzili jakiś cichy cooler na socket A, procesor to Athlon XP 2600+ i nie będzie podkręcany, chodzi o ciszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 poszukaj pentagrama na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymben Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A czy ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L lub ARCTIC COOLING Copper Silent 3 będą dobre, może ktoś ma takie chłodzenie i może coś o nich powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 bedzie cicho ale nie tak wydajnie jak na pentku ;) (zreszta pentagram skrecony tez bedzie cichy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Pentek wiadomo lepszy od aC ale ja mam copper silent 3 i przyznam jest gites mam AMDXP 2000+@2200+ i max tem jaka była to 44 w stresie a teraz w idle 36 tylko że w pokoju zimno ale jak się pali i jest ciepło to temp nie przekracza 37-38 stopni. Tak że nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin20 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Miałem do niedawna na Sempronie (1660@2000) zamontowany radiator z coolermastera aluminiowy z miedzianą podstawą a na nim ArcticCooling Fan 3 TC i było bardzo bardzo cicho :D obecnie mam Pentagrama QVC 100 Cu+ i również jest cicho (bez problemu można zasnąć przy właczonym komputerze na noc) ale głośniej niż na poprzednim zestawie :wink: ale za to temperaturki mimo podniesienia napięcia spadły o około 4-5 stopni :D więc jeśli chodzi o głośność działania (a właściwie to o cichość :) ) to mogę polecić produkty Arctica. POZDRO!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja mam ARCTIC COOLING Copper Silent 3 dalem kiedys 40 zl z przesylka. Cichy jest i nawet dobrze chlodzi. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Ja osobiście polecam Pentagrama. Cicho i wydajnie - u mnie :D. Taki najtańszy powinien już coś chłodzić :rolleyes:, a co do kosztu to od 25 zeta (Pentagram Freezone NX-80 Al (oem) - nie wiem czy na :huh: Socket A,ale powinno wejść). Pozdrawiam :) daje linka do tego co napewno wejdzie na socket A : http://www.allegro.pl/item102630905__penta...gwarancja_.html Edytowane 8 Maja 2006 przez Rolex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 pentagramy QVC powinny być jeszcze w Media Markt, w każdym razie w Rybniku są, kolega Kalin20 kupił ostatnio takiego jak napisał wyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item102630905__penta...gwarancja_.htmlMój kolega to masz i na AXP 2000@2600, na 1.65V ma 42 stopnie w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...