pink4433 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 po mniej wiecej polowie startów systemu brakuje wiekszosci ikonek w trayu. kiedy indziej sa wszystkie . nie wiem jak sie dostac do uruchomionych programow bo musze czasem zabijac proces aby wlaczyc go jeszcze raz . dostaje szału:( troche sie bawiłem usługami systemowymi hehe ale zeby byla taka nieregularnosć????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 wystarczy kliknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Albo: Start ->Ustawienia->Pasek zadan i menu start->Dostosuj I tam mozesz sobie ustawic czy ikona ma byc widoczna czy nie, czy tez ma sie chowac jak na obrazku Zawadaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink4433 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 jasne... wyłączylem lune nie wiem czy przez to ale nie mam tego znaczka do odkrywania pozostalych ikonek:) i to grzebanie w menu start oczywiscie wobec tego nic nie dalo... tu mi sie typowo otwiera tylko widac zapore i robo form a inne progi gdzie sa...:) a w tej chwili mi pokazuje te 2 ikonki jako elementy biezace a reszte jako elementy poprzednie ale przeciez sa w menedzerze zadan:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 jezeli to wina xp to wyloguj sie zaloguj ponownie [na tego samego urzytkownika] i jezeli bede wszystkie to cos jest namącone w rejestrach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 a jakich ikon się jeszcze spodziewasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink4433 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 in cd, sterów karty dzwiekowej i myszki, noads, antywirusa, tlenu po ponownym zalogowaniu rzeczywiscie wszystko jest a tak nie zawsze:) no troche sie bawilem z ustawieniami zmienialem jakies katalogim tymczasowe jakis dalem do temp:) i troche w rejestrach:) no jesli nikt nie wie jak to właczyc w rejestrze albo cos w tym stylu to zrobie reinstal:0 no bo obraz k.... skasowalem sobie:) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 fiormat c:/ i jedziemy hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Tez mi tak sie robilo. Pomocne bylo ustawienie hasla. Gdy windows sie odpalil czekalem troche az dysk przestal pracowac i dopiero sie logowalem w tedy mialem wszysktie ikony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink4433 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 dzieki gosciu nawet nie ustawialem hasla tylko odczekuje chwile i wszystko sie ładuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...