Skocz do zawartości
pink4433

Regularny Brak Ikonek Tray

Rekomendowane odpowiedzi

po mniej wiecej polowie startów systemu brakuje wiekszosci ikonek w trayu. kiedy indziej sa wszystkie . nie wiem jak sie dostac do uruchomionych programow bo musze czasem zabijac proces aby wlaczyc go jeszcze raz . dostaje szału:( troche sie bawiłem usługami systemowymi hehe ale zeby byla taka nieregularnosć?????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo:

Start ->Ustawienia->Pasek zadan i menu start->Dostosuj

I tam mozesz sobie ustawic czy ikona ma byc widoczna czy nie, czy tez ma sie chowac jak na obrazku Zawadaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne... wyłączylem lune nie wiem czy przez to ale nie mam tego znaczka do odkrywania pozostalych ikonek:) i to grzebanie w menu start oczywiscie wobec tego nic nie dalo...

tu mi sie typowo otwiera tylko widac zapore i robo form a inne progi gdzie sa...:)

a w tej chwili mi pokazuje te 2 ikonki jako elementy biezace a reszte jako elementy poprzednie ale przeciez sa w menedzerze zadan:0

post-139001-1147094769_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

in cd, sterów karty dzwiekowej i myszki, noads, antywirusa, tlenu

po ponownym zalogowaniu rzeczywiscie wszystko jest a tak nie zawsze:) no troche sie bawilem z ustawieniami zmienialem jakies katalogim tymczasowe jakis dalem do temp:) i troche w rejestrach:) no jesli nikt nie wie jak to właczyc w rejestrze albo cos w tym stylu to zrobie reinstal:0 no bo obraz k.... skasowalem sobie:) hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi