Slayer Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 I wy się podniecacie jakimiś wierzami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 wyglada zupelnie jak moj braciak jak mu lanie sposcilem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Arni ..co oni ci zrobili ;) Ale i tak wole Two Towers :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jakoś staro wygląda.... Ale oczko piękne ma... :lol: A tak offtop: Macie jakiegoś linka do filmu TERMINATOR III albo LOTR: TT? I nie chodzi mi o Kazaa bo już jednego OFFICA sciągnełem.... :wink: :cry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jakoś staro wygląda.... Ale oczko piękne ma... :lol: A tak offtop: Macie jakiegoś linka do filmu TERMINATOR III albo LOTR: TT? I nie chodzi mi o Kazaa bo już jednego OFFICA sciągnełem.... :wink: :cry: :wink: DC jest pewniejszy - heehheeh co do kazy to ja sciagnalem ostatnio zamiast wto towers Harrego Pottera :lol: :lol: :lol: a co do arniego , to brzydki on tutaj jest :) :lol: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 heh spoko oczko fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 normalnie.... nie moge sie Lipca doczekac... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 szkoda arniego - stalona i wogle - wszyscy juz starzy - dla mnie terminator rambo szklana pulapka to klsasyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ale on ma problemy z pielęgnacją twarzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 nie wiem ale chyba wczesniej wykonany byl z materialu o barwie srebra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ŁEEEE jaki on brzydki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ale on ma problemy z pielęgnacją twarzy :lol:pewnie twarz rano przemywa sobie kwasem siarkowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Wcale to naturalnie nie wygląda :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ale on ma problemy z pielęgnacją twarzy :lol:pewnie twarz rano przemywa sobie kwasem siarkowym ;)A to na pewno nieżle wyrzyna pryszcze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie wiem czym się tak zachwycacie...:?: Mi tam bardziej podoba się ten drugi terminator z trailera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie wiem czym się tak zachwycacie...:?: Mi tam bardziej podoba się ten drugi terminator z trailera 8)ten drugi terminator to jest terminatorka (rodzaj zenski ;) ) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie wiem czym się tak zachwycacie...:?: Mi tam bardziej podoba się ten drugi terminator z trailera 8)ten drugi terminator to jest terminatorka (rodzaj zenski ;) ) :PNo właśnie... Sprawa jest chyba bardziej skompilkowana, bo to/ta/ten coś chyba potrafi więcej różnych kształtów przyjmować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie terminatorka tylko Termimatrix! E i tak T 850 ( Arni dostał trochę uleprzony model :)) Arnold skopie jej dupsko :P, bo będzie część 4!!!!! PS- ona jest także oparta na ednoszkielecie , tylko ma w rączce działo plazmowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie terminatorka tylko Termimatrix! Enie no znowu Matrix ;) i tak T 850 ( Arni dostał trochę uleprzony model :))he he ciekawe czy nauczyli go juz gotowac :P Arnold skopie jej <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :P, bo będzie część 4!!!!!5,6,7 az zrobia z tego wenezuelski tasiemiec emitowany w Polsracie :D PS- ona jest także oparta na ednoszkielecie"jesli to krwawi to mozna to zabic" :lol: , tylko ma w rączce działo plazmowe :lol:arni pewnie takie dostanie w czesci 5 :lol: ja tam myslalem ze sie lepiej postaraja i zly terminator dostanie jakiegos lepszego guna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ona jest także oparta na ednoszkielecie , tylko ma w rączce działo plazmowe :lol:hehe On też na pewno ma działo - tylko go raczej nie pokażą bo to film trochę dla młodszej widowni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ona jest także oparta na ednoszkielecie , tylko ma w rączce działo plazmowe :lol:hehe On też na pewno ma działo - tylko go raczej nie pokażą bo to film trochę dla młodszej widowni ;) wiesz moze pokaza ale w Terminatorze 69 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zboczency Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ZboczencyOdezwał się święty :wink: (no offence) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ona jest także oparta na ednoszkielecie , tylko ma w rączce działo plazmowe :lol:hehe On też na pewno ma działo - tylko go raczej nie pokażą bo to film trochę dla młodszej widowni ;) wiesz moze pokaza ale w Terminatorze 69 :lol:ja tam czekam na jubileuszowy 1000... to dopiero będzie film :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A tak offtop: Macie jakiegoś linka do filmu TERMINATOR III albo LOTR: TT? I nie chodzi mi o Kazaa bo już jednego OFFICA sciągnełem.... :wink: :cry: :wink: A nie możesz wcześniej sprawdzić AVI Preview, to rozwiązuje problem "office". PS. Jak już ktoś tu o tym pisał to sorry nie czytałem całości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 arnie sux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 eh wy nie macie co oglodac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A ja lubie terminatora 1 i 2 oglądałem i tą też będe oglądał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Arni chyba sie zaciął przy goleniu Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 To chyba Terminatrix a nie Termimatrix :P. Buzka sliczna hyhy ;) - nie ma to jak gleboki peeling ;). A swoja droga... tesknie za grafika z Amisi (T2)... :cry: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...