fruwajek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Zobaczcie moje nowe forum! Zapraszam! www.gry-pc.com Edytowane 8 Maja 2006 przez fruwajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Życzę wszystkiego najlepszego, ale dla mnie to forum jest kiepskie. Nic ciekawego - skin odstrasza, a nie przyciąga. P.S. Popraw linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Kolejny Przemo z jednym z najgorszych skinów jakie do tego sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zmień tytuł tematu !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Brak szans na istnienie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 "najlepsze forum o grach" :lol: szkoda że na najlepszym forum nie ma postów [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 W dziale CoD pierwszy post: "kto wiem co mam zrobic aby kody zaczeły działać ????????????" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 W dziale CoD pierwszy post: "kto wiem co mam zrobic aby kody zaczeły działać ????????????" :lol2: I tak lepszy jest konkurs na klepanie postów. a)Za 50 postow subdomena w portalu gry-pc.com b)Za 100 postow ranga w gore + mail w domenie gry-pc.com (20mb) c)Za 200 postow 3 rangi w gore + mail w domenie gry-pc.com (100mb) d)Za 300 postow status moderatora honorowego e)Za 500 postow status przydzielenie do gropy elitarnej (z największymi możliwościami) + mail w domenie gry-pc.com (300mb) + nieokreślona liczba subdomen w portalu gry-pc.com + firmowa płyta cd z muzyką Każdy chce aby na jego forum od razu były niewiadomo ile postów. Trzeba ludzi inaczej zachęcać. Tak by sami chcieli się zarejestrować na forum. Może tak sie ten konkurs skończyć, że 2 użytkowników napisze razem coś po 1000 postów i tak będziesz miał statystyki, ale czy to o to chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Kolejny Przemo z jednym z najgorszych skinów jakie do tego sa...Nie jednym z najgorszych, tylko najgorszym! Bark mi słów... Ale doceńcie to, że facet wykupił domenę :P :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jok Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie wiem czym tu się chwalić, każdy potrafi zainstalować forum. Takie posty imo powinny być kasowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie no, bez przesady, nie popadajmy w skrajności. To w końcu jest dział prezentacje. ...chociaż skoro to są prezentacje to powinno się prezentować coś swojego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...