mlodass Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Jakie błędy zauwazyliscie w FWC 2002 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ja powiem co mi sie podoba animacja i jeszcze raz animacja i moze jeszce raz animacja postaci a przez to grafika i kamera i duza zmiana co do 2002 ale jednak gra na 1 h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Ja zauważyłem, że niektórym zawodnikom prześwitują twarze, ten błąd został zmniejszony po Fifie 2002 gdzie było takich buguw duże, a w WorldCup'ie jest lepiej, ale jednak..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Skąd zassaliście :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 http://www.navnetwork.net/ powinieneś znaleźć, to jedna z najlepszych stron tego typu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 A może ktoś z was siedzi na jakimś hubie w direct connect :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Zauwazylem tez ostatnio jeden blad. Gdy jest w spowolnieniu jaki byl faul to oni jakby nie fauluja w nogi tylko w powietrze i powietrze pcha zawodnika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ja znalazlem blad taki ze bramkarz bardzo czesto przeskakuje przez slupek i siatke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 I jeszcze jeden błąd. Gdy kiedys gralem w fife to moj bramkarz stal, pilke mial w rekach a nagle mu uciekla gdzies na wysokosc polowy stadiony w zwyz :lol: [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Na razie mam tylko demko, ale pelna wersja jest w drodze. Nie zauwazylem zadnych problemow czy bledow jak dotad. A... jest jeden: za dlugo wyswietlane ekrany koncowe w demie :? O pelnej wersji napisze pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...