Skocz do zawartości
Recall1982

Coolermaster - Stacker (rc-810-ssn1)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, moze ktos bedzie znal odpowiedz.

Czy obudowa CoolerMaster - STACKER (RC-810-SSN1) jest wogole w Polsce dostepna w kolorze czarnym?http://vk.pl/sklep/product_info.php/cPath/226_228/products_id/28532

Pod tym linkiem co podalem na stronie widnieje informacja, ze obudowa jest w kolorze czarno srebrnym (jak na zdjeciu), ale po zapytaniu w sklepie o kolor dostalem informacje, ze jest dostepna tylko srebrna.

Ta sama sytuacja powtarza sie w innych sklepach w sieci, choc na stronie producenta jest napisane, ze obudowa jest dostepna w kolorze czarnym jak i srebrnym.

Dzieki za kazde info. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tez zrobie, bo tam nie pytalem. ;)

-=EDIT=-

Z Angela.pl odpisali, zeby pytac po 17 maja, moze beda miec. To tak dla zainteresowanych, gdyby ktos chcial kupic. ;)

A mi nie pozostaje nic innego jak tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. :)

Edytowane przez Recall1982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, no to musze powiedziec, ze ta wiadomosc nie bardzo mnie pocieszyla, bo nie wiem w takim razie czy jest sens czekan na ta obudowe, czy lepiej szukac innej. Od razu mowie, ze Stacker z miejscami na dwie zailki wogole mnie nie interesuje. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz też tak miałem dpuki nie wpadła mi w ręce Lian-Li :]

Ja osobiście planuje zmiane wystroju swojego pokoju i przemalowanie mebli na jakiś ciemny kolor (brąz) więc taka "srebrna" odskocznia ładnie wygląda :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi