Recall1982 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Mam pytanie, moze ktos bedzie znal odpowiedz. Czy obudowa CoolerMaster - STACKER (RC-810-SSN1) jest wogole w Polsce dostepna w kolorze czarnym?http://vk.pl/sklep/product_info.php/cPath/226_228/products_id/28532 Pod tym linkiem co podalem na stronie widnieje informacja, ze obudowa jest w kolorze czarno srebrnym (jak na zdjeciu), ale po zapytaniu w sklepie o kolor dostalem informacje, ze jest dostepna tylko srebrna. Ta sama sytuacja powtarza sie w innych sklepach w sieci, choc na stronie producenta jest napisane, ze obudowa jest dostepna w kolorze czarnym jak i srebrnym. Dzieki za kazde info. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 zapytaj w angeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Tak tez zrobie, bo tam nie pytalem. ;) -=EDIT=- Z Angela.pl odpisali, zeby pytac po 17 maja, moze beda miec. To tak dla zainteresowanych, gdyby ktos chcial kupic. ;) A mi nie pozostaje nic innego jak tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. :) Edytowane 9 Maja 2006 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 CoolerMaster - STACKER (RC-810-SSN1) znaczy tyle że jest to wersja SILVER - Srebrna bez zasilacza. to czego szukasz to (RC-810-KSN1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Aha, no to teraz juz wiem o co chodzi. Tylko, ze w zadnym ze sklepow gdzie pytalem, nikt mi tego nie potrafil wytlumaczyc. ;) Pewnie tez nie wiedzieli. Dzieki. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 CoolerMaster jest dość specyficzną firmą w kontaktach :] Co do wersji 810 to na razie nie mają jej nigdzie w europie i nie wiadomo do końca kiedy będą mieć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Aha, no to musze powiedziec, ze ta wiadomosc nie bardzo mnie pocieszyla, bo nie wiem w takim razie czy jest sens czekan na ta obudowe, czy lepiej szukac innej. Od razu mowie, ze Stacker z miejscami na dwie zailki wogole mnie nie interesuje. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Kup srebrną ... Też bardzo ładnie wygląda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Fakt ladna, ale wole czarna, jakies takie male zboczenie, ze wole czarny kolor, pomimo tego, ze bardziej na nim kurz jest widoczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Wiesz też tak miałem dpuki nie wpadła mi w ręce Lian-Li :] Ja osobiście planuje zmiane wystroju swojego pokoju i przemalowanie mebli na jakiś ciemny kolor (brąz) więc taka "srebrna" odskocznia ładnie wygląda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...