dw.flash Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Sprawa wygląda tak potrzebuję monitora LCD do długiego przesiadywania przy kompie min. granie, filmy i takie tam. monitor bez glosnikow. Zeby byl jak najmniej inwazyjny dla oczu :D mam ok 1300 1400zł ale jak bedzie 1100 to tez nie bedzie zle O monitorach nie mam zielonego pojecia wiec prosze o pomoc Sklepy ktore wchodza w rachube to www.4speed.pl www.arest.pl www.proline.pl www.extrapc.pl najchetniej cos z tych sklepow pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Jesli nie bedzie Ci przeszkadzalo delikatne smuzenie w grach to w okolicach tej ceny kupisz sasmunga 173p+. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Ja polecam Samsunga 770P. Mam go. Uważam, że jest to najlepsza 17 LCD. Edit: w tej cenie możesz też kupić przyzwoitą 19, ale tu Ci nic nie polece, bo ja testą nie za bardzo wierzę. Przeglądnij dział o monitorach. Edytowane 8 Maja 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja polecam Samsunga 770P. Mam go. Uważam, że jest to najlepsza 17 LCD. Edit: w tej cenie możesz też kupić przyzwoitą 19, ale tu Ci nic nie polece, bo ja testą nie za bardzo wierzę. Przeglądnij dział o monitorach. A jak spisuje się w grach i filmach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 W grach bardzo dobrze. Jest poprawa w stosunku do 173P+. A w filach ciężko mi ocenić, bo nie lubię ich oglądać na małym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Szczerze to do długiego siedzenia przed monitorem panel lcd o przekątnej 17 cali się nie nadaję - bynajmniej dla mnie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja polecam Samsunga 770P. Mam go. Uważam, że jest to najlepsza 17 LCD.Ten monitor jak i 173+ ma jedna wade (przynajmniej dla mnie) - sterowanie tylko z poziomu softu :?. @dw.flash Napisz do jakiegos moderatora by przeniosl temat do dzialu monitory. Tam jest jego miejsce i na pewno wiecej uzykasz w tamtym dziale odpowiedzi niz tutaj. Btw za kwote, ktora masz na monitor mozesz juz kupic niezla 19". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Może zainteresujesz się monitorem Fujitsu-Siemens P17-2 - choć w podanej kwocie można kupić już przyzwoite 19 na matrycy xVA. Poszukaj podobnych tematów na forum, popytaj użytkowników skoro testom nie ufasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 W grach bardzo dobrze. Jest poprawa w stosunku do 173P+. A w filach ciężko mi ocenić, bo nie lubię ich oglądać na małym ekranie.Ja mam 173P+ i niedawno widziałem u kuzyna 770P - różnicy praktycznie żadnej. Przy dynamiczniejszych scenach poprostu smużenie jest mniej zauważalne. PS. Oczywiście również polecam 770P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ja mam 173P+ i niedawno widziałem u kuzyna 770P - różnicy praktycznie żadnej. Przy dynamiczniejszych scenach poprostu smużenie jest mniej zauważalne. PS. Oczywiście również polecam 770P ;) Wiesz, ja czuję poprawę w stosunku do 173P+, ponieważ się z niego przesiadłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 No to się może podepne do tematu :) Otóż w sobotę mam zamiar kupić Monitorek LCD. tylko moje fundusze są nieco mniejsze...mam na to max 900zł i ani grosza więcej :wink: Będzie mi służył głównie do grania i internetu. Zastanawiam się nad tym modelem: BenQ Co o nim sądzicie?? A i dodam jeszcze, że zależy mi na tym żeby obraz był jasny/wyraźny. pozdr B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Ejjj nooooooo pomógłby ktoś <_< Już kupiłem...dzięki za pomoc :mur: <_< Edytowane 12 Maja 2006 przez ludi7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...