PiK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Witam, zakupiłem kilkadziesiąt centymetrów niby to oryginalnej taśmy 3M z allegro (nick użytkownika: Xkomp). Taśma, którą dostałem, prezentuje się tak: Jedna strona.... ...i druga: Na innej aukcji znalazłem fotki zgoła inne: Czy nie zostałem nabity w butelkę? Jest ktoś w posiadaniu takiej taśmy? :) Edytowane 8 Maja 2006 przez PiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 mamspory wakawłem kupiny na alegro i wyglada jak tadolna fotka- taśma na takim szarym kartoniku z napisami 3m... ta twoja mozęteż jest termoprzewodząca ale na pewno nie firmy 3m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) ta twoja mozęteż jest termoprzewodząca ale na pewno nie firmy 3m Szkoda...niby nie duża strata, tylko parę złotych. Dziwne, bo sprzedający ma same pozytywy za tą taśmę. Edytowane 8 Maja 2006 przez PiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Na dolna to jest oryginalny 3M, niegdyś popularny na forum; tak zwana 'błona termo'/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A ta pierwsza jest o kant [gluteus maximus] rozbić, kiedys troche takiej wciaglem, strasznie słabo trzyma, odpada po paru godzinach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A ta pierwsza jest o kant [gluteus maximus] rozbić, kiedys troche takiej wciaglem, strasznie słabo trzyma, odpada po paru godzinach... Dobra, w takim razie nawet nie będę marnował czasu na jej testowanie (ciężkie, miedziane radiatory Revolteca). A Panu sprzedawcy negatyw się należy, poczekam tylko na Jego wyjaśnienie... . Otrzymałem mejla od Pana sprzedawcy z wyjaśnieniem: witam firma 3m nie oznakowuje wszystkich swoich produktow bezposrednio na papierkach ochronnych, wystarczy sie troche rozejrzec, prawie polowe produktow jest oznaczona wylacznie na opakowaniach zbiorczych. posiadam rowniez tasme z oznaczeniami 3m, ale jest innych rozmiarow. Pozdrawiam Xkomp Marcin Grześkowiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 to co polecacie do przyklejenia radiatorow, CIEZKICH RADIATOROW ?? czy tylko tasma termoprzewodzaca ?? czy to jedyne rozwiazanie jesli tak to jaka kupic i na co zwracac uwage ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ten koles co ci odpisal ma racje sam widzialem duze rolki M3 i tylko folia na nich byla podpisana jako M3 ... widac nie wszedzie sie chca reklamowac %) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ten koles co ci odpisal ma racje sam widzialem duze rolki M3 i tylko folia na nich byla podpisana jako M3 ... widac nie wszedzie sie chca reklamowac %) Nadruk jest drogi :) przesadzacie - ja miałem to miedzianą - wcale nie trzyma tak źle :) najmocniej trzyma ta 3M bez miedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) @buła81: A moze cos takiego?? http://angela.pl/index.php?action=TowarPokaz&id_towaru=1020 Edytowane 13 Maja 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) YogiCK dzieki za pomysl warto go rozwazyc musze tylko poczytac co o tym pisza .... ale chyba lepszy taki klej niz tasma bo klej chyba bedzie lepiej odprowadzal cieplo do radiatora tylko ciekawe jak bedzie trzymac i jak w razie potrzeby sie odrywa potem takie przyklejone radiatorki Edytowane 13 Maja 2006 przez buła81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 chyba jednak sie mylisz ;) ludzie kiedys pisali ze te kleje sa jajo warte, lepiej sobie tasme kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 klej niby bedzie trzymał - tylko pomyśl jak to potem oderwiesz :D i zeskrobiesz klej :) o gwarancji mozesz zapomnieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Brat na starej rivce miał zamontowany radiator na kleju termo. wcale sie go tak trudno nie odkleja, wystarczy rozgrzać radiator suszarką i poprostu go.... wyrwać, w moim przypadku naszczęście rdzeń został cały :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 wiec musze wybrac cos z tego: 1 2 3 4 5 6 i jaka grubosc tasmy polecacie ?? 0,05mm ? 0,07mm czy moze 0,5mm bo takie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Im cieńsza tym lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...