M79 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Szukalem, ale nic ciekawego nie znalazlem. Jaki polecacie cooler na chipset? Brac thermaltake cristal orb, czy moze sa jakies inne godne uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 moze WC na chipset?? masz juz na P4 wiec tylko pozastaje zakup bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 strasznie tendencyjna odpowiedz ;) nie mysle raczej nad ac, bo bedzie mniej zawracania gitary, mam za grube weze i mi sie nie chce kolanek, przejsciowek, cudow niewidow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Moze jakis Zalmanik? www.4max.com.pl - rozejzyj sie,moze cos znajdziesz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a ja mam manhattan :D dalem 25zeta, i max temp chipsetu 34*C. Wiem ze to ienkie, ale jak na takie gowno... wczesniej mialem okolo 40*C... Ja polecam cos z TT. Chyba najlepsze sa, albo jakis bezglosny zarabisty radiatorek zalman... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jak nie masz kasy kup jakis stary cooler z celka(groszowa sprawa), lekko zmoduj (wywierc dziorki) i bedzie ok... jak masz kase to... chyba zalman - cichy i (jak na pasiva) wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jak nie masz kasy kup jakis stary cooler z celka(groszowa sprawa), lekko zmoduj (wywierc dziorki) i bedzie ok... jak masz kase to... chyba zalman - cichy i (jak na pasiva) wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 najlepiej box z piii, celeron... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Szukalem, ale nic ciekawego nie znalazlem. Jaki polecacie cooler na chipset? Brac thermaltake cristal orb, czy moze sa jakies inne godne uwagi? a po co Tobie cooler - masz cichutkie chlodzonko pasywne i chcesz wentylator - Cristal Orba odradzam mialem brac na grafike ale jak uslyszalem to podziekowalem (niczym nie ustepuje "szszsz...uszarce" z mojego Gainwarda) jak chchesz miec cos wydajniejszego niz ta blaszka na Solteku to daj duzy radiator - jeden znajomek zalozyl radiator z jakiegos Titana (chyba D2T albo przyciachany z D3T) - poszukaj jakiegos wysokiego coolera ze zwalonym wentylatorem to moze kupisz za pol ceny (i tak przyda sie tylko radiator) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 albo ic do sklepu elektronicznego i tam kup pasujacy ci radiator :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja mam na mojej płycie orginalny MSI i żałuje że tam jest bo jest on najgłosniejszy ze wszystkich taki mały a wyje chodzby jakic 92X92 hehe chyba go odłącze tylko że pozostanie nanim taki pseudo radiator niewiem czy to chipsetowi niezaszkodzi :wink: ALEX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja mam na mojej płycie orginalny MSI i żałuje że tam jest bo jest on najgłosniejszy ze wszystkich taki mały a wyje chodzby jakic 92X92 hehe chyba go odłącze tylko że pozostanie nanim taki pseudo radiator niewiem czy to chipsetowi niezaszkodzi :wink: jak masz pod reka to daj jakis wysoki radiator (sam - nawet aluminiowy) ze starego coolera i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Też tak chyba bede musiał zrobic bo on jest niedowytrzymania a i tak temperatura jest wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 szukam czegos wydajnego pasywne sie nie nadaje do krecenia. te coolery z pIII to fajny pomysl ale jak to pozniej zapiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 szukam czegos wydajnego pasywne sie nie nadaje do krecenia.a skad wiesz :?: skoro na samych radiatorach smigaja procki - wiekszosc koperkow poleci na pasywnym - na duzym radiatorze (a daja one ponad 25W ciepla) - zerknij na produkty kilku firm np Asus gdzie tylko moze wrzuca pasywne chlodzonko - bo rzecz to oczywista ze duzy radiator jest mniej niezawodny niz kawalek blaszki z wentylatorem (jak ten sie zatrze to co wtedy), a jak dodamy przy pasywnym chlodzeniu cisze - MNIAM ;) no ale jak masz miec ciagle pelne gacie (ze strachu) to fakt lepiej daj duzy radiator z wentylatorem 60 puszczonym na 7V bedzie wydajniej niz przy fabrycznej pstynce a zapewnie wiele ciszej :!: te coolery z pIII to fajny pomysl ale jak to pozniej zapiac?a slowo wiertarka cos Tobie mowi - jak tak to wywierc 2 dziurki o rozstawie tych kolo chipsetu, jak dobrze wywiercisz to spokojnie uzyjesz fabrycznych koleczkow :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 wiem stad ze: a) ta blaszka PARZY przy fsb 133 B) system powyzej fsb 140 jest niestabilny B) kolega Kost@k ma mobo proca i pamieci takie same jak ja, i po zainstalowaniu aktywnego udalo mu sie gladko postowac na fsb 160. ja tez lubie cisze, ale cholernie nie lubie zwisow. z ta wiertarka to bede mial problem (akademik), ale dzieki za tip, pewnie cos wykombinuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 offtopic- M79- masz za.ebiste cycki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 offtopic- M79- masz za.ebiste cycki :D Fuckt niezaprzeczalny :lol: mniam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 offtopic- M79- masz za.ebiste cycki :D Fuckt niezaprzeczalny :lol: mniam :P true, true... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ale to chyba nie twoje, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no chyba nie moje... a ty masz takie skrzydla? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja mam przyklejony miedziany radiator z proca. 36 stopni i cisza. A te cycki...piekna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 majstersztyk matki natury bądz pana lekarza. akle wrazenie robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...