k a m e r e k Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Czy warto brac laptopa z dualcore 1,66 ? Cos mi sie obilo o uszy z jakimis problemami w tych modelach? a moze mi sie zdawalo.. Aha laptop bylby sprowadzany, wiec troche tanszy niz w PL. Edytowane 10 Maja 2006 przez k a m e r e k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Masz na mysli CoreDuo ? Mnie sie nic takiego nie obilo o uszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Klopoty z Core Duo 1,66? Hmm...niuch...niuch...czujecie? Cos jakby bullshit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Klopoty z Core Duo 1,66? Hmm...niuch...niuch...czujecie? Cos jakby bullshit ;) tak - core duo - Gdzies mi przemknelo - wlasnie nie moge znalezc linka .. ale to cos dot usb hmm o juz mam: http://www.tgdaily.com/2006/01/28/toms_har...er_drain_issue/ cos z ACPI - wie ktos czy to juz rozwiazali? Edytowane 9 Maja 2006 przez k a m e r e k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Nie masz przypadkiem na myśli tego zagadnienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 no tak, przecie to zalinkowalem , tylko po angielsku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Może i zalinkowałeś, ale później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 cos sie ociagaja programisci z wykozystaniem 2 watkowosci. Oblivion mimo optymalizazji pod tym katem w ini nie wykazal kompletnie zadnego :blink: wzrostu fps, tzn cos tam niby poszlo ale na solocore tez poszlo w gore :blink: . Generalnie ostatnio po takich grach jak Ghost Recon3 czy Oblivionn widac, ze koderzy maja w dup1e jakie kolwiek nowosci tchnologiczne. Zarowno odnosnie cpu jak i gpu. Po prostu leja na to cieplym moczem. Robia gry nastawione na butal force cpu i gpu i jedyna "optymalizacja" jaka mozna zrobic to zwiekszyc sobie megaherce i potoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No a zalozmy gdy chodzi glownie o pakiety biurowe - office itp ewentualnie Photoshop czy programy glownie "liczace" finansowe itd to chyba core duo sie sprawdza???? w gry nie gram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 A nie chodzi ci przypadkiem o Centrino Duo :?: dwurdzeniowa platforma intelowska. Energooszczedna ze wzgledu na technologie Centrino. Najtanszego lapka z Centrino Duo widzialem za 5k, z dosc mocnym wyposazeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No a zalozmy gdy chodzi glownie o pakiety biurowe - office itp ewentualnie Photoshop czy programy glownie "liczace" finansowe itd to chyba core duo sie sprawdza???? w gry nie gram ;) Ja teraz pracuję na HP 9420. Jest wyposażony w procesor Intel Centrino Duo T2300 1.66GHz. Przy aplikacjach takich jak Photoshop z pakietu CS2, Picasa, MS Office 2003 obciążenie rozkłada się równo na dwa rdzenie (mniej więcej) Aplikacje z tego co wiem nie są optymalizowane pod dwa rdzenie, przypuszczam że rozdziela to system… W każdym razie jeśli nie brakuje jej pamięci to jest to bardzo wydajna jednostka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 no mysle ze 1 GB ramu to min ;) aha - no to spoko z tym Core Duo 1,66 (napa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...