Wojt Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Jak zmusić Radeona 8500LE Mint-a żeby wykrył i zainstalował najnowsze sterowniki Ati ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 to nie chce chodzic, czy to prawda ze tylko orginalne karty ati chodza na sterach ze stronki ati , a inni producenci radeonow robia swoje stery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jak zmusić Radeona 8500LE Mint-a żeby wykrył i zainstalował najnowsze sterowniki Ati ? Musisz zainstalować driverki na "siłę", czyli nie przez instalator, a poprzez menadżer urządzeń i podać mu inf'a :) Powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Musisz zainstalować driverki na "siłę", czyli nie przez instalator, a poprzez menadżer urządzeń i podać mu inf'a :) Powinno działać. Ostatecznie tak zrobiłem i poszło ale po drodze musiałem zwalczyć dodatkowy problem - w2k nie rozpoznawał tej karty, instalatory sterowników krzyczały że zła wersja sprzętu. Wywaliłem radka, wstawiłem TNT1 - chodzi. Zamieniłem karty - radek został wykryty i poprawnie zainstalowany, po prostu medżik 8) Dobrze że kompa składałem na podłodze, nie miałem z czego spadać po zobaczeniu wyników z 3dmark2001 :D :D (na XP1700+) pzdr all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Przeczytajcie to. Opisane wszystko co i jak... tylko, że po angielsku. : A small guide how to use official ATI drivers with "powerd by..." cards! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...