Skocz do zawartości
Arczi

Dziwny Problem Z Przejscia Ms Office Na Openoffice Ux.

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim. Dotąd używałem pakietu biurowego MS Office XP Professional, wczoraj qmpel pożyczył mi OpenOffice 2.0.1 UX PL. Zainstalowałem go. Z uwagi na to, ze co miesiąc w jednym pliku dopisuje informacje (znaczy mója mam- co miesiac aktualizuje tam coś) i zawsze pisala to w Excelu i zapisywała. Wczoraj juz w OpenOfficie napisala i jak dała na zapisz, to wyskoczyło coś takiego:

Ten dokument może zawierać elementy formatowania lub treści, które nie mogą zostać zapisane w formacie Microsoft Excel 97/2000/XP. Czy chcesz zapisać dokument w tym formacie mimo to?

Mam do wyboru tak lub nie, jesli dam tak to zapisze, a jesli nie to zapisze w innym formacie. I czy jakby zapisalo w tym formacie odt czy jakos tak, to potem moglbym to jeszcze otworzyc w Excelu?

Pomóżcie co mam zrobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pigmej

Po prostu daj żeby OO zapisał w formacie Excella. Nie widzę problemu. Przed tym zrób kopie tego pliku i po zapisaniu zobacz czy jest git.

Ustaw sobie w ustawienia OO żeby zawsze zapisywał w formacie Worda i Excella i nie będzie problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi